Tgrt Haber

İmamoğlu'ndan 2.tur mesajı: İpleri daha sıkı tutacağız

Editör: Hüseyin Can Yosuntaş / Kaynak: Anadolu Ajansı
21 May 2023 15:21 - Güncelleme : 21 May 2023 15:41
İmamoğlu'ndan 2.tur mesajı: İpleri daha sıkı tutacağız

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Maltepe'de sandık görevlileriyle buluştu. İkinci turun sıfırdan başlayacağını mesajını veren İmamoğlu, "İpleri daha sıkı tutacağız" dedi.

Türkiye bu pazar günü 13. Cumhurbaşkanı seçecek. Seçim maratonuna hız veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğluMaltepe​ etkinlik alanında düzenlenen programda konuştu. Anadolu Ajansı'na göre, daha sonra sandık görevlileriyle bir araya gelen İmamoğlu, iplerin daha sıkı tutulması gerektiğini ifade etti. 

Maltepe etkinlik alanında konuşan İmamoğlu, "Yani ilk tura bakarak 'Öndeyiz' ya da 'Eyvah gerideyiz, kaybettik' demek yanlıştır" dedi. Hala bir umut olduğunu dile getiren İmamoğlu, "Doğru olan nedir? İlk turdan ders aldık. Sandık kurulu asil ve yedek üyeleri, müşahitler, okullardaki bilişim sorumluları, hukuk sorumlularıyla bir takım edasıyla hazır, umutlu ve inançlı olacaklar’’ dedi.

‘’İŞLERİN SIKI TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ’’

İşin sıkı takipçisi olacağını belirten İmamoğlu, "En erken ve en güçlü biçimde sandığın başında olacağız ki işlerin sıkı tutulduğunu görüp anlasınlar." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'ndan 2.tur mesajı: İpleri daha sıkı tutacağız

Ayrıca toplantıya, CHP​'li Canan Kaftancıoğlu​, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol, Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Serkan Akkirman, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Furkan Övündür ile bazı milletvekilleri de katıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...