Tgrt Haber

İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun adaylığına yeşil ışık: Bugün ana muhalefet liderisiniz yarın ülkenin başındasınız

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Eylül 2022 09:11 - Güncelleme : 21 Eylül 2022 09:24
İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun adaylığına yeşil ışık: Bugün ana muhalefet liderisiniz yarın ülkenin başındasınız

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası Cumhurbaşkanı adaylığına destek mesajı vererek Kılıçdaroğlu'na ''Siz bugün ana muhalefet liderisiniz, yarın bu ülkenin başındasınız'' sözleriyle seslendi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu​, Elazığ​'da belediyenin yaptırdığı okulun açılışında konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINA DESTEK

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP​ Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​'nun olası Cumhurbaşkanı adaylığına destek mesajı verdi, Kılıçdaroğlu'na ''Siz bugün ana muhalefet liderisiniz, yarın bu ülkenin başındasınız'' sözleriyle seslendi.

İmamoğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

''Siz bugün ana muhalefet liderisiniz, yarın bu ülkenin başındasınız. Bugün bu ülkenin başında olan insan yarın bu ülkenin muhalefeti olacak. Ben İstanbul'da belediye başkanlığı döneminde hep şu özlemi çektim.

Beş yıl boyunca büyükşehir belediye başkanını makamımda görmediğim için ‘Ben de büyükşehir belediye başkanı olayım, size gelmeyeceğim’ demedim. ‘Bak size ne kadar çok geleceğim, o kadar çok geleceğim ki sizi utandıracağım’ dedim. Bu ülkenin her siyasi partisi iktidarından muhalefetine ülkemiz için çalışmıyor mu? Ülkemiz için çalışıyor. Şu yaptığımız okul CHP’nin değil milletimizin devletimizin okulu.''

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...