Tgrt Haber

İmamoğlu’ndan sızdırılan video ile ilgili açıklama! 

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
19 Temmuz 2023 11:45 - Güncelleme : 19 Temmuz 2023 14:28
İmamoğlu’ndan sızdırılan video ile ilgili açıklama! 

Bazı CHP'li isimlerle yaptığı çevrimiçi toplantı kaydının sosyal medyaya sızması hakkında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama geldi.

CHP​'de seçim hezimeti sonrası başlayan "değişim" hareketinin başını çeken İstanbul Büyükşehir Belediye​ (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu​'nun, parti içinden bazı isimlerle yaptğı çevrimiçi toplantının kaydı sosyal medyaya sızmıştı.

Kayıtta CHP Kurultayı'na hazırlık yaptığı şeklinde yorumlanan ifadeler kullanan İmamoğlu, söz konusu videoya ilişkin açıklama yaptı
İETT'nin ‘125 Yeni Otobüs Temini Sözleşme Töreni’nde konuya ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"200'E YAKIN TOPLANTIMIZ OLMUŞTUR"

"Partinin mevzuları partililerle konuşulur. Partinin yöneticileriyle parti meclisi üyeleriyle konuşulur. Eski yeni milletvekilleriyle konuşulur ilçe başkanlarıyla konuşulur. Bundan daha doğal bir şey yoktur. Bu ve benzeri belki 200’e yakın toplantımız olmuştur diyebilirim seçimden bu yana."

"Bunların gizli bir tarafı yok. Bugün bile buna benzer toplantılarımız var. Gizli bir tarafı yok. Konuşulan konular partinin konularıdır. Bunlarla ilgili hiçbir kelimesini sizin huzurunuzda konulmayacağım. O masalarda konuşmaya devam edeceğim."

"Araştıracağız, bakacağız bunu seven kimler var. Parti içinden mi dışından mı bakacağız. Ama biz partimizle ilgili mevzuları partimizin yetkilileriyle çekinmeden kalbimizde ne varsa aile meselesi gibi konuşmaya devam edeceğiz, oradan sağlıklı karar çıkması için de yapılan her işlemi takip edeceğiz."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...