Tgrt Haber

İmamoğlu'nun ardından Yavaş ile de görüştü! Bakan Murat Kurum sosyal medyadan paylaştı

Editör: Merve Yaz / Kaynak: Anadolu Ajansı
17 Eylül 2024 17:21 - Güncelleme : 17 Eylül 2024 17:29
İmamoğlu'nun ardından Yavaş ile de görüştü! Bakan Murat Kurum sosyal medyadan paylaştı

Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bugün ABB Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından açıklama yapan Bakan Kurum, "Ankara'nın çevre ve şehircilikle ilgili gündemini ele aldık, talepleri dinledik. Tüm yerel yöneticilerle temas ve istişarelerimiz sürecek" ifadelerini kullandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum​, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı​ Sayın Mansur Yavaş’ı kabul etti.

Başkan Yavaş’ın talebi üzerine gerçekleşen görüşme sonrası Bakan Murat Kurum, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

'TALEPLERİ DİNLEDİK'

Bakan Kurum mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ı bakanlığımızda kabul ettik. Ankara’nın çevre ve şehircilikle ilgili gündemini ele aldık, talepleri dinledik. Tüm yerel yöneticilerle temas ve istişarelerimiz sürecek."

YAVAŞ'TAN AÇIKLAMA

Görüşmeden sonra sosyal medyadan açıklama yapan Yavaş ise, "Ankara’mızın çevre ve şehircilik konularında istişarede bulunduk. Kentimizin gelişimi adına tüm bakanlıklarımız ile birlikte ortak bir yol izlemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

İmamoğlu'nun ardından Yavaş ile de görüştü! Bakan Murat Kurum sosyal medyadan paylaştı - 1. Resim

İMAMOĞLU'YLA DA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Murat Kurum geçtiğimiz günlerde ise İBB BaşkanıEkrem İmamoğlu​ ile bir araya gelmişti. Kurum ile İmamoğlu görüşmesinin ardından yaptıkları açıklamada depreme hazırlık mesajı vermişti.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ada17 Eylül 2024 17:29

Şehirlerimizin geleceği için bu tür görüşmeler çok önemli bakımdan

Sonraki Haber Yükleniyor...