Tgrt Haber

Muharrem İnce'den 'online toplantı' yorumu: Kılıçdaroğlu’na saygısızlıktır

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
20 Temmuz 2023 23:00 - Güncelleme : 20 Temmuz 2023 23:25
Muharrem İnce'den 'online toplantı' yorumu: Kılıçdaroğlu’na saygısızlıktır

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, CHP'nin meclis üyelerinin de içlerinde bulunduğu isimlerle düzenlediği online toplantı hakkında konuştu. İnce, "Grup Başkanı ve Grup Başkanvekilinin o toplantıda olması CHP’nin kültürüne aykırıdır ve Kılıçdaroğlu’na saygısızlıktır" dedi. 

Memleket Partisi​ Genel Başkanı Muharrem İnce​, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu​'nun ve partililerin yer aldığı 'Zoom toplantısı' hakkında konuştu İnce, toplantıyı Kılıçdaroğlu​'na saygısızlık olarak değerlendirdi. 

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal, katıldığı canlı yayında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yle yaptığı görüşmeyi aktardı. Özkal "Sayın İnce’yle telefonda konuştum kendisi bana ‘2014 yılında Kılıçdaroğlu’nun odasına gidip aday olacağımı söyledim ve Grup Başkanvekilliğinden istifa ettim, olması gereken budur. Bunun dışındaki bir davranış doğru değildir" dedi. 

"KILIÇDAROĞLU'NA SAYGISIZLIKTIR"

Online toplantıya katılan CHP​ Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın hakkında konuşan İnce "Özellikle Grup Başkanı ve Grup Başkanvekilinin o toplantıda olması CHP’nin kültürüne aykırıdır ve Kılıçdaroğlu’na saygısızlıktır" ifadelerini kullandı.  

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...