Tgrt Haber

İşçi bayramına damga vuran kare: Ekrem Bey'in aleyhine yazar! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
01 May 2024 22:39 - Güncelleme : 01 May 2024 22:41

1 Mayıs kutlamaları için Saraçhane Meydanı'nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve TSK'nın kimyasal silah kullandığını iddia eden TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı yan yana geldi. Gündeme düşen kareyi TGRT Haber canlı yayınında değerlendiren gazeteci Cem Küçük, "Bu fotoğraf Ekrem Bey'in aleyhine yazar" dedi.

TSK​'ya 'kimyasal silah kullanıyor' yalanını atan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı​, 1 Mayıs yürüyüşünde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu​ ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yan yana geldi. 

Gündeme düşen kare sosyal medyada konuşulurken farklı görüşlerden eleştiri yöneltildi. 

"İMAMOĞLU'NUN ALEYHİNE YAZAR"

TGRT Haber'de Medya Kritik programında 3 ismin yan yana geldiği kareyi yorumlayan Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, "Bu ülkede yaşayan biri kabul edemez. Bu fotoğrafın Ekrem İmamoğlu'nun aleyhine yazar." diyerek yorum yaptı. 

İşçi bayramına damga vuran kare: Ekrem Bey'in aleyhine yazar!  - 1. Resim

"BU FOTOĞRAFI DOĞRU BULMUYORUM"

Fincancı'nın 'TSK'nın kimyasal silah​ kullandığı' yönündeki çıkışını hatırlatan Küçük, "Bu gördüğünüz kişi (Şebnem Korur Fincancı) bundan 1,5 sene önce "TSK kimyasal silah kullanıyor" diyen kişi. Sürekli FETÖ ve PKK'nın sesi olmuştur. 'CHP Atatürk'ün partisi' diyorsunuz, seçimlerden iyi oy alarak çıkmışsın. Bu kadınla fotoğraf vermeyi doğru bulmuyorum. Ben anlayamıyorum. Bu ülkede yaşayan biri kabul edemez. Bu fotoğrafın Ekrem İmamoğlu'nun aleyhine yazar." yorumunda bulundu. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...