Tgrt Haber

İstanbul Maltepe’ye akacak

16 May 2015 05:39
İstanbul Maltepe’ye akacak

AK Parti İstanbul Teşkilatı Pazar günü Maltepe’de yapılacak büyük İstanbul Mitingine 1,5 milyon kişinin katılması bekleniyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, “İstanbullular Maltepe’de muhalefet partilerini koalisyon rüyasından uyandıracak “diye konuştu. Dünyanın en büyük miting alanları arasında gösterilen Maltepe, pazar günü AK Parti’nin Büyük İstanbul Mitingine ev sahipliği yapacak. Mitinge 1,5 milyon vatandaşın katılması beklenirken, İstanbullular miting alanına 5100 otobüs ve 82 gemiyle taşınacak.  Miting alanına kurulan 80 metrelik devasa platformda, 88 AK Parti İstanbul milletvekili vatandaşlarla buluşacak. Miting alanındaki hazırlıkları denetleyen AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci “İstanbullular pazar günü Maltepe’de koalisyon rüyası görenleri uykularından uyandıracak” dedi. Yeni Türkiye için yeniden tarih yazmaya var mısın? sloganıyla gerçekleştirilecek mitingin organizasyonunda 7750 kişinin görev aldığını söyleyen Temurci, “ Bugün itibariyle yaklaşık 4 milyon İstanbullu’nun kapısını çaldık, hem hayır dualarını aldık hem Başbakanımızın mektubunu verip bu şölene davet ettik. Başbakanımızın Pazar günü İstanbullulara ve Türkiye’ye sürprizleri de olacak” diye konuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...