Tgrt Haber

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na bir rakip daha!

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Şubat 2024 15:03 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 15:04
İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na bir rakip daha!

Yerel seçimlerde gözlerin çevrildiği İstanbul'da bir aday daha açıklandı. Yeni Türkiye Partisi, İstanbul'da Avukat Burhanettin Aktürk'ü, Ankara'da ise Serkan Ünver'i aday gösterdiklerini duyurdu. 

Yerel seçimler kapsamında partiler sahaya inerken yeni adaylar da açıklanmaya devam ediyor. İstanbul​'da Ekrem İmamoğlu​ ve Murat Kurum​'un kıyasıya yarışacağı seçimde bir parti daha adayını duyurdu. 

Yeni Türkiye Partisi (YTP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, İstanbul ve Ankara​ Büyükşehir Başkan adaylarını açıkladı. 

Yılmaz, İstanbul'da Hukuk Uzmanı ve Hukuki Danışmanlık Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Burhanettin Aktürk’ü aday gösterdiklerini duyurdu. 

ANKARA'DA SERKAN ÜNVER... 

Partisini Ankara adayını da açıklayan Yılmaz, "Ankara için yine bir mekanik ve makine şirketinin yönetimini yapan; Ankara'da uzun zamandır ticareti bilen tamamen yeni ve vizyon sahibi Yüksek Makine Mühendisi Serkan Ünver ile yola çıkacağız" dedi. 

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na bir rakip daha! - 1. Resim

"İKİ İSİM DE BAŞARILI"

Ankara ve İstanbul'da açıkladıkları iki adayın da başarılı olduklarını belirten Yılmaz, "Adaylarımız helal bir şekilde istihdama katkı veren güzide insanlardır. Siyaset için artık önemli olan tek şey var. O da siyasetle değil kendi el emeği ile beslenmeyi becermiş insanları iş başına getirmektir. İlerleyen günler diğer adaylarımızı da duyurmaya devam edeceğiz. Yenilik için yenilenmek için tek adres Yeni Türkiye Partisidir" diye konuştu. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...