Tgrt Haber

İstifa konvoyuna DEVA da katıldı: Hayal kırıklığına uğradım

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
20 Aralık 2023 12:15 - Güncelleme : 20 Aralık 2023 12:21
İstifa konvoyuna DEVA da katıldı: Hayal kırıklığına uğradım

CHP'nin iş birliği teklifini reddeden İYİ Parti'den üst üste istifalar yaşanmıştı. DEVA Partisi'nde de bir istifa kararı geldi. Partinin Genel Sekreteri Sanem Oktar, "Tanık olduklarım beni hayal kırıklığına uğrattı. Hayalimdeki DEVA Partisi bu değildi” diyerek istifasını duyurdu.

Yerel seçimler yaklaşırken partiler istifalarla sarsılıyor. CHP​ iş birliği teklifini 'hayır' diyen İYİ Parti'den sonra DEVA Partisi​'nden de istifa​ açıklaması geldi. DEVA Partisi Genel Sekreteri Sanem Oktar, "Tanık olduklarım beni hayal kırıklığına uğrattı. Hayalimdeki DEVA Partisi bu değildi” diyerek istifasını duyurdu.

Oktar açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Hayalimdeki DEVA Partisi bu değildi. Bir yolda yürümek için önce yoldaş olmak gerektiğini gördüm. Düzeltmek için gösterdiğim çabaların da yetersiz kaldığını fark ettim. Değişim için daha fazla heyecan duyan arkadaşlarımıza, gençlere alan açmanın kan değişiminin doğru olduğuna inandığım için benim için çok zor olan bu ayrılma kararını aldım"

SANEM OKTAR KİMDİR?

7 Mayıs 1970 yılında İzmir​'de doğan Sanem Oktar, İzmir Bornova Anadolu Lisesi ve Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olmuştur. Türk seri girişimci, iletişimci, melek yatırımcı ve Demokrasi ve Atılım Partisi'nin kurucu üyelerinden biridir.

İstifa konvoyuna DEVA da katıldı: Hayal kırıklığına uğradım

İletişim ve CRM danışmanlığı, sosyal medya, dijital pazarlama ve veri tabanına dayalı pazarlama alanında geniş deneyime sahip olan Oktar, şirketlerin marka ve hizmetlerine yönelik pazarlama planları hazırlamış ve uygulamıştır. Özellikle verimliliğe ve karlılığa yönelik projelerde hizmet verdiği firmaların ekipleri ile birlikte çalışmıştır. İçinde bulunduğu projelerle yurt içi ve yurt dışında birçok ödül almıştır. Sanem Oktar, Yılmaz Erdoğan ile 1993 yılında evlenmiş, 1998 yılında boşanmıştır. Çiftin Su Berfin Erdoğan adında bir kızları vardır.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...