Tgrt Haber

İYİ Parti adayı Kavuncu’dan ittifak cevabı: Seçmen bu oyunu bozmak istiyor

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı
05 Şubat 2024 20:53 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 22:55

İYİ Parti İBB Başkan adayı Kavuncu, seçim çalışmalarını Avcılar'da sürdürdü. Kavuncu, ittifaktan neden ayrıldıklarına dair bir soru ile karşılaşmadığını belirterek, "Kendi problemlerini anlatamayan seçmen bu oyunu bozmak istiyor." dedi.

Siyasi partilerin adayları ilçe ilçe oy toplamaya devam ediyor. İYİ Parti​ İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Buğra Kavuncu​, seçim çalışmaları kapsamında Avcılar​'da ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Merkez ve Denizköşkler mahallesi muhtarlarıyla bir araya gelen Kavuncu, ardından Avcılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret etti.

İYİ Parti adayı Kavuncu’dan ittifak yanıtı: Seçmen bu oyunu bozmak istiyor - 1. Resim

“KEYİFLİ VE GÜZEL BİR KAMPANYA”

Kavuncu, daha sonra Avcılar Zübeyde Hanım Evlendirme Dairesi'nde Kız Kardeşler Derneğince düzenlenen "Kadına Şiddete Hayır, Nefes ve Farkındalık Eğitim Programı"na katıldı. Burada yaptığı konuşmada Kavuncu, keyifli ve güzel bir kampanya süreci yaşadıklarını, adaylığı kesinleştikten sonra gelebilecek soruları tahmin ettiğini ve açıklamalarını bu yönde yaptığını söyledi.

“BU SORULARLA KARŞILAŞMADIM”

Kavuncu, sahaya çıktığında gördüklerinin tahmin ettiği gibi olmadığını belirterek, "Neden ayrı aday çıktınız, neden seçime müstakil girme kararı aldınız, neden ittifaka devam etmediniz?' gibi sorularla karşılaşabileceğimi bekliyordum. Fakat hiçbir ilçede, sohbette böyle bir soruyla karşılaşmadım." dedi.

İYİ Parti adayı Kavuncu’dan ittifak yanıtı: Seçmen bu oyunu bozmak istiyor - 2. Resim

“SEÇMEN BU OYUNU BOZMAK İSTİYOR”

Seçmenin, aldıkları bu kararı idrak ettiğini, İYİ Parti'nin hür ve müstakil bir şekilde hareket etmesinin ülkenin geleceği açısından çok kıymetli olduğunu düşündüklerini ifade eden Kavuncu, "Kendi problemlerini anlatamayan seçmen bu oyunu bozmak istiyor." diye konuştu.

Kavuncu, daha sonra Avcılar Dernekler Federasyonu'na ziyarette bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...