Tgrt Haber

İYİ Parti binasına isabet eden kurşunun balistik raporu çıktı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Nisan 2023 05:55 - Güncelleme : 03 Nisan 2023 06:07

Son dakika haberi: Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İstanbul il binasına isabet eden mermi olayına ilişkin polis ekiplerinin incelemesi sürüyor. Binaya isabet eden merminin balistik inceleme sonucunda M.E.'ye ait ruhsatlı silahtan çıktığı kesinleşti.

İYİ Partiİstanbul​ İl Başkanlığı binasının kurşunlanma olayı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Devam eden soruşturma kapsamında silahın balistik raporu ortaya çıktı. Balistik inceleme sonucunda kurşunun inşaat bekçisi olan M.E.'nin kullandığı silahtan çıktığı belirlendi. Konu ile ilgili İstanbul Valiliği de açıklama yayınlandı. Krimal inceleme neticesinde İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı ve yanındaki iş merkezine isabet eden mermi çekirdeği parçalarının E-5 Otoyolu istikametindeki inşaatın şantiye görevlisi olan M.E.'ye ait ruhsatlı tabancadan çıktığının kesinlik kazandığı ifade edildi.

ŞANTİYE GÖREVLİSİNİN SİLAHINDAN ÇIKTI!

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

Kriminal inceleme neticesinde İl Başkanlığı ve yanındaki iş merkezine isabet eden mermi çekirdeği parçalarının olaydan sonra yakalanan ve E-5 Otoyolu istikametindeki inşaatın şantiye görevlisi olan M.E.'ye ait, bulundurma ruhsatlı tabancadan çıktığı balistik raporu ile kesinlik kazanmıştır.

SERBEST BIRAKILMIŞTI

Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen şüpheli Melikşah E., Bakırköy Örgütlü Suçlar ve Terör Suçları Soruşturma Bürosu'nda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Melikşah E., emniyetteki sorgusunda İYİ Parti binasının karşısındaki inşaatta bekçi olarak çalıştığını, olay günü inşaata birkaç hırsız geldiğini ve silahıyla onlara ateş ettiğini söylemişti.

 

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...