Tgrt Haber

İYİ Parti ilçe başkanına silahlı saldırıda yeni gelişme: 4 kişi tutuklandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Şubat 2024 20:43 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 20:46
İYİ Parti ilçe başkanına silahlı saldırıda yeni gelişme: 4 kişi tutuklandı

Antalya'da eski İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen'in evinin önünde uğradığı silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma yeni bir gelişme yaşandı.

Antalya​'da yaşanan olayda; sitenin önüne yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi, elindeki silahı Hüseyin Ergen'e doğrulttu. Silahı tutukluk yapınca olay yerinden hızla uzaklaştıktan sonra 50 metre kadar gidip geri dönen şüpheli, kaçmaya çalışan Ergen'e ateş etti.

MERMİLER BACAĞINA İSABET ETTİ

Tabancadan çıkan 7 mermiden biri Ergen'in sağ bacağına, biri sol baldırına isabet etti. Şüpheli olay yerinden yaya olarak uzaklaşırken, Hüseyin Ergen aracına binip Side'deki özel bir hastanede tedavi gördü. Tüm olaylar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olayın ardından Antalya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından 14 saat süren titiz çalışmalar sonucunda olayda kullanılan araç tespit edildi. Yapılan operasyonda araç sürücüsü ve silahı kullanan tetikçi yakalandı.

İYİ Parti ilçe başkanına silahlı saldırıda yeni gelişme: 4 kişi tutuklandı - 1. Resim

4 ŞÜHELİ TUTUKLANDI

Her 2 şüpheli de adli makamlarca tutuklanarak Manavgat Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edildi. Soruşturmanın devamında olayın planlayıcısı ve azmettiricisi olduğu değerlendirilen Y.K., A.Ç., Y.A. ve F.E.D. gözaltına alındı. Biri tekerlekli sandalyede olmak üzere 4 şüpheli, işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye sevk edildi. Manavgat Adliyesi'ne sevk edilen 4 şüpheli, sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...