Tgrt Haber

İYİ Parti İstanbul’da 6 adayını daha açıkladı

08 Şubat 2024 21:35 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 21:40
İYİ Parti İstanbul’da 6 adayını daha açıkladı

İYİ Parti İstanbul’da 6 adayını daha kamuoyuna duyurdu. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, 6 yeni adayın hayırlı olmasını diledi.

İYİ Parti’nin İstanbul’da 6 ilçe belediye başkan adayı belli oldu. İYİ Partiİstanbul​ Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Buğra Kavuncu​ ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun’unda katıldığı aday tanıtım toplantısında adayla tek tek tanıtıldı.

“İYİ BELEDİYECİLİK İLE BULUŞTURACAĞIZ”

İYİ Parti'de Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun, 6 yeni adayın hayırlı olmasını diledi.  Coşkun, “Bugün, 6 ilçemizin daha belediye başkan adaylarını açıkladık. İstanbul'umuzu İYİ Belediyecilik ile tanıştırarak hak ettiği günlere kavuşturmaya kararlıyız. Şehrimize, partimize ve milletimize hayırlı olsun.” dedi.

“SORUNLARI İYİ BİLİYORUM”

Törende konuşan İBB adayı Kavuncu, adaylara seçim çalışmalarında başarılar diledi. Tören sonrası adaylığını değerlendiren Sultangazi adayı Hüseyin Öndeş, “27 yıldır Gaziosmanpaşa döneminden bu yana Sultangazi’de ikamet ediyorum. Sultangazi’nin sorunlarını biliyorum, İYİ bir belediyeciliği Sultangazililer hak ediyor. İYİ Partinin yönetim kadroları hazırdır. Sultangazililere hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz. Allah nasip eder ve halkımız güç verirse başaracağız İnşallah” diye konuştu.

İYİ Parti İstanbul’da 6 adayını daha açıkladı - 1. Resim

İYİ PARTİ’NİN İSTANBUL’DA AÇIKLADIĞI YENİ ADAYLAR

Bağcılar:  Eyüp Ali Özdemir

Başakşehir: Tevfik Atakan Şakar

Beylikdüzü: Erol Karapınar

Sancaktepe: Cemal Doğan

Sultanbeyli: Fatih Karataş

Sultangazi: Hüseyin Öndeş

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...