Tgrt Haber

Son dakika! Meral Akşener talimatı verdi: İYİ Parti kurultaya gidiyor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
22 May 2023 13:30 - Güncelleme : 22 May 2023 21:12
Son dakika! Meral Akşener talimatı verdi: İYİ Parti kurultaya gidiyor

Son dakika haber: İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin genel sekreterliğine gönderdiği yazıda, 24-25 Haziran tarihlerinde kurultaya gidilmesi için hazırlıkların yapılması yönünde talimat verdi.

Türkiye​'de milyonlarca seçmen 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimi​ için bir kez daha sandık başına gidecek. Kritik seçim öncesi Ankara'da hareketli saatler yaşanıyor. İYİ Parti​'de 3. Olağan Kurultayı için tarih resmen belli oldu.

'GENEL BAŞKAN SEÇİMİ' İBARESİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

İYİ Parti lideri Meral Akşener​'in partisinin genel sekreterliğine gönderdiği yazıda, 24-25 Haziran tarihlerinde kurultaya gidilmesi için hazırlıkların yapılması talimatını verdi. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi öncesi teşkilatlara gönderilen yazıda, Genel Başkan seçimini de içeren ibarenin yer alması dikkat çekti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Genel Sekreterliğe illettiği yazıda şu ifadelere yer verdi:

"Parti tüzüğümüzün 37'nci maddesinin Genel Başkanlık sıfatıyla şahsıma verdiği yetkiye istinaden Genel Başkan, Genel İdare Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu organlrının seçimi ve tüzük değişikliğini içeren 3'üncü Olağan Kurultayı'nın 24-25 Hziran tarihlerinde yapılmasını gerekli gördüm."

Son dakika! Meral Akşener talimatı verdi: İYİ Parti kurultaya gidiyor

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...