Tgrt Haber

İYİ Parti lideri Meral Akşener'den kötü haber! Programını iptal etti 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
24 Eylül 2023 20:30 - Güncelleme : 24 Eylül 2023 21:54
İYİ Parti lideri Meral Akşener'den kötü haber! Programını iptal etti 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in viral enfeksiyona yakalandığı öğrenildi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "26 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek Eskişehir programımız ilerleyen bir tarihe ertelenmiştir" diyerek Akşener'in programa katılacak durumda olamadığını bildirdi. 

İYİ Parti​ Sözcüsü Kürşad Zorlu​, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in viral enfeksiyon​ geçirdiği için programlarının ertelendiğini açıkladı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in viral bir enfeksiyon geçirmesi sebebiyle yarın yapılacak Başkanlık Divanı toplantımız ve 26 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek Eskişehir​ programımız ilerleyen bir tarihe ertelenmiştir" ifadelerini kullandı. 

https://twitter.com/zorlu77/status/1705976982528233761

Akşener, Eskişehir ziyaretinde İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı'nı ziyaret edip ilçe başkanlarıyla bir araya gelecekti.  

HASTANEDE MÜŞAHEDE ALTINDA 

Viral enfeksiyona yakalanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener​, hastanede müşahede altına alındı. Edinilen bilgiye göre, ateş, kusma, ağrı ve halsizlik şikayetiyle Ankara'da bir hastaneye başvuran Akşener'e viral enfeksiyon teşhisi konuldu.

KILIÇDAROĞLU'NDAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hastaneye kaldırılan Akşener'i telefonla aradı. Meral Akşener'in sağlık durumu hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, "geçmiş olsun" dileklerini iletti. 







Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...