Tgrt Haber

"İYİ Parti Mansur Yavaş'ı destekleyecek mi?" sorusuna çok konuşulacak cevap...

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
29 Ağustos 2023 09:00 - Güncelleme : 29 Ağustos 2023 09:06
"İYİ Parti Mansur Yavaş'ı destekleyecek mi?" sorusuna çok konuşulacak cevap...

Yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapıp yapmayacağı merak edilen İYİ Parti'de çok konuşulacak Mansur Yavaş açıklaması geldi. İYİ Parti Ankara Milletvekili Uğur Poyraz, "CHP, Ankara'da Mansur Yavaş’ı aday gösterirse destekler misiniz?" sorusuna "Yavaş'ın hangi partiden aday olacağını nereden bileceğim" cevabını verdi.

Geçtiğimiz günlerde Afyon'dan yerel seçimlere 'ittifaksız girelim' çağrısı yapan İYİ Parti​ Genel Başkanı Meral Akşener​'in İstanbul​ ve Ankara​'da nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. İmamoğlu'nun İBB'de yeniden aday olmak istediği yönünde yaptığı açıklama sonrası gözler Ankara'ya Mansur Yavaş​'a çevrilmişti. Yavaş ile ilgili İYİ Parti'den çok konuşulacak bir açıklama geldi.

Bir canlı yayın programına telefonla bağlanan İYİ Parti Ankara Milletvekili Uğur Poyraz, yerel seçimle ilgili açıklamada bulundu.

"CHP, YAVAŞ'I ADAY GÖSTERİRSE DESTEKLER MİSİNİZ?"

"Mansur Yavaş sizin nitelikli bulduğunuz bir isim, eğer CHP, Ankara’da Yavaş’ı aday gösterirse destekler misiniz?" sorusuna Poyraz'ın verdiği dikkat çekti. Poyraz, "Bu parti yetkili kurullarının alacağı karar. Mansur Yavaş’ın hangi partiden aday olacağını nereden bileceğim? Aday olup olmayacağını nereden bileceğim?" diye konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...