Tgrt Haber

'İYİ Parti tarih oldu' dedi ve bıraktı! Akşener'in yardımcısı istifa etti!

21 Haziran 2023 15:11 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 15:22
'İYİ Parti tarih oldu' dedi ve bıraktı! Akşener'in yardımcısı istifa etti!

İYİ Parti'deki istifa kervanına Genel Başkan Yardımcısı Murat Keçeciler de eklendi. Keçeciler, istifa açıklamasında Akşener'i ve parti teşkilatını topa tuttu...

İYİ Parti​'de 24-25 Haziran'da gerçekleştirilecek olağan kongre öncesi istifaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak STK ve Kanaat Önderlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Murat Keçeciler de yaptığı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu.

"VEFASIZ VE ÇAPSIZ SİYASETÇİLER..."

Keçeciler'in istifa açıklamasında parti yönetimi ve teşkilatını hedef alan sözler sarf ettib "İYİ Parti'deki arkadaşların kafası karışık" diyerek sözlerine başlayan  Keçeciler, "İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy genel merkeze rağmen başkan seçildi. Siyaset duygularla yapılır, ideallerle yapılır ama biraz da zekâ katmanız gerek. Bugünkü siyaset tarlasının temizlenmesi gerekiyor. Ne yazık ki bu sistemde vasıfsız ve çapsız siyaset ve siyasetçiler çıkıyor" ifadelerini kullandı.

"İYİ PARTİ TARİH OLDU"

İYİ Parti lideri Akşener​'in seçim sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu​'nun cumhurba,kanlığı adaylığını  açıklaması sonrası 6'lı Masa'dan kalktığınnı hatırlatan Keçeciler, "Sayın Akşener 'Ya tarih yazacaklarını ya da tarih olacaklarını' söylemişti. Seçimlerde de İYİ Parti 'tarih yazacağız' sloganını kullandı, netice itibariyle seçimler kaybedildiğine göre İYİ Parti tarih oldu. 'Yeni bir siyaset kültürüne ihtiyaç var' dedik. Birçok proje sunduk genel merkeze, kabul görmedi. Ben İYİ Parti'de siyaset yapamayacağımı anladım. 'Kaybedilecek bir kavganın sebebi biz olmayalım' dedik. İstifa ediyorum."

İYİ Parti'de daha önce Aytun Çıray, Emine Küçükali, Ahat Andican ve Taylan Yıldız gibi önemli isimler de istifa etmişti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...