Tgrt Haber

İYİ Parti yerel seçim için ittifak kuracak mı? Oktay Vural son noktayı koydu!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Gazete Duvar
10 Ağustos 2023 11:39 - Güncelleme : 10 Ağustos 2023 11:51
İYİ Parti yerel seçim için ittifak kuracak mı? Oktay Vural son noktayı koydu!

İYİ Parti'nin 2024 Yerel Seçimleri için herhangi bir partiyle ittifak yapıp yapmayacağı sorusu cevap buldu. İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural konuya ilişkin net konuştu!..

2024 Yerel Seçimleri​'ne doğru zaman her geçen gün kısalırken, ittifak tartışmaları alevlenmeye başladı. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından Millet İttifakı​'ndan ayrılan İYİ Parti​'nin yerel seçim sürecindeki tavrının ne olacağı da en çok merak edilenler arasındaydı. Bu soru yanıt bulmuş oldu.   

Gazete Duvar’a konuşan İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural​, yerel seçimlere ilişkin açıklama yaptı ve bu yönde bir arayış içinde olmadıklarını söyledi. 

"ÇOĞUNLUĞU ALACAĞIZ”

"Halkın çoğunluğunu alacağız" iddiasında bulunan Oktay Vural, daha fazla toplumsal desteği sağlamak için uğraşacaklarını, ittifak gerekiyorsa onun daha sonraki konu olduğunu belirtti.

İttifak tartışmaları üzerine konuşmayı sürdüren Vural, “Yerel seçimlerle ilgili partinin elbette bir tutumu olacaktır. Ama bir ittifak arayışımız da yok, teklifimiz de yok. Biz, Türkiye'yi yenilemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gazete Duvar
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...