Tgrt Haber

İYİ Parti'de bir istifa daha! Adana İl Başkanı görevi bıraktı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
15 Şubat 2024 10:30 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 10:36
İYİ Parti'de bir istifa daha! Adana İl Başkanı görevi bıraktı 

Yerel seçim öncesi İYİ Parti'de patlak veren krizler her geçen gün daha da büyürken bugün bir istifa daha geldi. İYİ Parti Adana İl Başkanı partisinden ayrıldığını duyurdu. 

İYİ Parti​'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında, Etimesgut Belediyesi başkan adayı Hilmi Özer'in adaylığı ilçe teşkilatınca protesto edildi. Olayın hemen ardından Ankara İl Başkanı Yıldırım​ görevinden alındı, yerine Akif Sarper Önder atandı. 

Krizlerin patlak verdiği partide bugün bir istifa daha yaşandı. İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, Akşener'e de teşekkür etti. 

İYİ Parti'de bir istifa daha! Adana İl Başkanı görevi bıraktı  - 1. Resim

"LÜZUM GÖRMEM ÜZERİNE..."

Kocacık, "Adanamızın ve Türkiye Cumhuriyeti'nin menfaatlerini düşünerek yürüttüğüm Adana İl Başkanlığı görevimden lüzum görmem sebebi ile ayrılmış bulunmaktayım. Başkanlık görevim süresince görev sâdakatimi hakkaniyetle yerine getirmenin huzurunu taşıdığımı bilmenizi isterim. Bu süreçte desteklerini benden esirgemeyen Genel Başkanımız Meral Akşener'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diyerek partisinden ayrıldı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...