Tgrt Haber

İYİ Parti'de bir istifa daha: Yaprak dökümü devam ediyor 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
16 Kasım 2023 11:31 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 11:56
İYİ Parti'de bir istifa daha: Yaprak dökümü devam ediyor 

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in yerel seçimlere tek başına girme kararı alması sonrası partide başlayan istifa furyası devam ediyor. 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Mesut Yılmaz, parti üyeliğini sonlandırdığını açıkladı.

Politika gündeminin yerel seçimlere çevrildiği günlerde İYİ Parti​'de üst düzey istifa​ yaşandı. İYİ Parti lideri Meral Akşener​'in ittifaksız yola devam etme kararı alması sonrası partide kriz patlak verdi. 

İYİ Parti'de geçtiğimiz günlerde yaşanan üst düzey istifalara bir yenisi daha eklendi. Bahadır Erdem​, Durmuş Yılmaz, Cahit Kale ve Hüseyin Şensoy'un ardından bir istifa daha yaşandı. 

"HAYIRLARA VESİLE OLSUN"

İYİ Parti'nin Antalya Milletvekili Adayı Mesut Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile parti üyeliğinden ayrıldığını duyurdu. 

Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün itibarı ile gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunuyorum. Hayırlara vesile olsun” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/mstylmz07/status/1724751515561181654

İYİ Parti'de bir istifa daha: Yaprak dökümü devam ediyor 
Meral Akşener ve Mewsut Yılmaz

ERDEM VE DURMUŞ DA İSTİFA ETMİŞTİ 

İYİ Parti'nin 81 ilde kendi adaylarıyla yerel seçime gireceği ve ittifaka dahil olmayacağıyla ilgili açıklaması üst düzey istifaları beraberinde getirdi. 

Geçtiğimiz günlerde GİK üyesi Bahadır Erdem ve eski milletvekili Durmuş Yılmaz da partiden istifa ettiklerini açıklamıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...