Tgrt Haber

İYİ Parti'de bir şok daha! Aday gösterilen isim adaylıktan çekildi

Editör: Furkan Günler / Kaynak: TGRT Haber
22 Ocak 2024 18:11 - Güncelleme : 22 Ocak 2024 18:22
İYİ Parti'de bir şok daha! Aday gösterilen isim adaylıktan çekildi

İYİ Parti‘nin Denizli Honaz Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanan Enver Kiraz, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Kiraz "parti içi yaşanan sıkıntıların aşılamayacak boyutta olduğunu görüyorum. Ekip arkadaşlarımla yaptığımız istişareler sonucu aday olmamaya karar verdim. " dedi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala, siyasi partilerde adaylar da netlik kazanmaya başladı.  Aday belirleme sürecinin devam ettiği İYİ Parti’de ise kesinleşen adaylar için tanıtım toplantısı düzenlendi. İlçe adaylarının tanıtıldığı toplantıyla ilgili hazırlanan basın bülteni, akşam saatlerinde basın kuruluşlarına servis edildi. 

İYİ Parti’den yapılan açıklamada, DenizliHonaz​ Belediye Başkan Adayının Enver Kiraz olduğu duyuruldu. Açıklamanın yapıldığı sırada sosyal medya hesabından açıklama yapan Enver Kiraz ise adaylıktan çekildiğini ilan etti.

Kiraz, yaptığı yazılı açıklamada, 31 Mart yerel seçimleri için vatandaşların gösterdiği ilgi nedeniyle belediye başkanlığına aday olmaya karar verdiğini belirtti.

'PARTİ İÇİ SIKINTILAR AŞILAMAYACAK BOYUTTA'

Honaz'a güzel hizmetler yapabilmek için İYİ Parti​'nin teklifini kabul ettiğini vurgulayan Kiraz, "Gelinen bu aşamada parti içi yaşanan sıkıntıların aşılamayacak boyutta olduğunu görüyorum. Ekip arkadaşlarımla yaptığımız istişareler sonucu aday olmamaya karar verdim. Aldığımız bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Bizlere gönüllerini açan, destek vereceğini ifade eden herkesin hakkını helal etmesini istiyorum." ifadelerini kullandı. 

İYİ Parti'de bir şok daha! Aday gösterilen isim adaylıktan çekildi

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...