Tgrt Haber

İYİ Parti'de imalı gönderme! Akşener'den Kılıçdaroğlu'na 'koltuk sevdası' mesajı

01 Şubat 2023 18:41 - Güncelleme : 01 Şubat 2023 18:48
İYİ Parti'de imalı gönderme! Akşener'den Kılıçdaroğlu'na 'koltuk sevdası' mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 14 Mayıs tarihini işaret ederken gözler 6'lı masaya çevrildi. Dün partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu'nun adaylık mesajlarına bugün İYİ Parti cephesi ket vurdu. İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Bu mücadele hiçbir kaprise hiçbir inada feda edilemez" diyerek Kılıçdaroğlu'na imalı bir mesaj gönderdi.

Seçimlere kısa bir zaman kalmasına rağmen 6'lı masa​ henüz adayını belirlemiş değil. Masada aday ismin açıklanması için 13 Şubat tarihi konuşulurken bu tarihte bile henüz anlaşma sağlanmadı. 

“BEN KEMAL GELİYORUM”

CHP​ Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​, dün partisince düzenlenen grup toplantısında, Sayıştay raporlarına gönderme yaparak, yolsuzluklarla ilgili rapor düzenlemeyen görevlilere sert bir şekilde çağrı yapmış ve “hesabını sorarım” demişti. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Seçimin ertesi gününde onların telefonları acı acı çalacak, açtıkları telefonların ucunda bir ses duyacaklar, 'Ben Kemal, geliyorum'"ifadelerini kullanmıştı.

AKŞENER KET VURDU: BU MÜCADELE KOLTUK HESABINA FEDA EDİLEMEZ 

Bugün partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener​, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçimlere 112 gün kaldığını vurgulayan Akşener, kendileri için geri sayımın başladığını söyledi.

Konuşmasının devamında imalı açıklamalarda bulunan Akşener, "Bu mücadele; Batılın karşısında, hakkın mücadelesidir. Bu mücadele, haramın karşısında, helalin mücadelesidir. Bu mücadele, zulmün karşısında, istiklalin mücadelesidir. Bu mücadele, istibdadın karşısında, hürriyetin mücadelesidir. Ve bu kutlu mücadele hiçbir kaprise, hiçbir inada kurban edilemez. Hiçbir şahsi hırsa, hiçbir koltuk hesabına feda edilemez. Milletin iradesi dışında, hiçbir iradeye boyun eğilemez" açıklamasında bulundu. 

Akşener'in 'koltuk sevdası' ve 'kapris' ifadeleri Kılıçdaroğlu''na mesaj olarak yorumlandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...