Tgrt Haber

İYİ Parti'de ipler yine gerildi: Polis müdahale etti, gözaltı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
15 Şubat 2024 20:08 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 00:18

İYİ Parti’de aday belirleme süreci adeta işkenceye döndü. İstifalara bir de partililer arasında çıkan kavgalar eklendi. Aydın’da aday tanıtım toplantısı öncesi gerginlik çıktı. Salona zorla girmek isteyen bir kişi gözaltına alındı.

Muhalefet kanadında yerel seçim hazırlıkları adeta işkenceye dönüştü. İYİ Parti’nin Aydın​ Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısına “Demokrasi var girerim” diyerek partililerin itirazına rağmen içeri girmeye kalkışan bir kişi ile partililer arasında tartışma yaşandı.

Partililer tarafından ismi emniyete verilip, toplantı salonuna alınması istenmeyen Süleyman T.’ye girişte polis ekipleri izin vermedi. Bunun üzerine Süleyman T. toplantıya girmekte ısrarcı olunca partililerden Tarık Y. ile arasında gerginlik yaşandı.

YAŞANAN GERİNLİK KAMERADA

Polise de direnen Süleyman T., polis tarafından emniyete götürüldü. Aday tanıtım programı öncesi yaşanan gerginlik kameralara yansıdı.

İYİ Parti'de ipler yine gerildi: Polis müdahale etti, gözaltı var - 1. Resim

İYİ PARTİ​'DE DEPREM SÜRÜYOR

Öte yandan İYİ Parti yönetiminden 16 kişi "Kral Çıplak, Akşener timsah gözyaşı döküyor" diyerek istifa etti. Öte yandan Ordu'da da 117 İYİ Partili, büyükşehir belediye başkan adayına tepki göstererek partiden istifa ettiklerini duyurmuştu.

İYİ Parti'de ipler yine gerildi: Polis müdahale etti, gözaltı var - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...