Tgrt Haber

İYİ Parti'de İstanbul depremi! 'Görevimin başındayım' dedi, görevden alındı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
27 Eylül 2023 18:05 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 18:24
İYİ Parti'de İstanbul depremi! 'Görevimin başındayım' dedi, görevden alındı 

Yerel seçimlere tek başına girmeyi planlayan İYİ Parti'de İstanbul İl Yönetimi'nde yer alan isimlerin tamamı görevden alındı. Karar, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in bilgisi dahilinde alındı. Başkan Yıldırım'ın iki gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise dikkatlerden kaçmadı. 

Seçimlerin ardından Millet İttifakı ile yollarını ayıran İYİ Parti​'de teşkilat çalışmaları devam ediyor. Aralarında Coşkun Yıldırım'ın da olduğu İstanbul İl Başkanlığı​'ndaki tüm isimler görevden alındı. 

Yıldırım'ın görevden alınması teşkilatın 'değişim' talebi üzerine alındığı öne sürülürken kararı parti lideri Meral Akşener​'in de onayladığı öğrenildi. İstanbul İl Başkanlığı görevine, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Yücel Coşkun'un getirilmesi bekleniyor. 

"HAKLARINIZI HELAL EDİNİZ" 

Konuya ilişkin Coşkun Yıldırım tarafından İYİ Parti İstanbul Basın Danışmanlığı aracılığıyla yapılan açıklamada, "Genel merkezin gönderdiği yazıya istinaden bugün itibari ile İstanbul İl Başkanlığı görevim tüm İl Yönetimi ile birlikte tamamlanmıştır. Göreve geldiğimiz ilk günden bu zamana kadar beraber yol yürüdüğümüz dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Haklarınızı helal ediniz" denildi.  

ÇİÇEĞİ BURDUNDA BAŞKAN GÖREVDEN ALINDI! 

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın 8 Ocak 2023’te Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen kongrede tek aday olarak seçilen Coşkun Yıldırım, sadece 9 ay görevinde kalabildi. 

"GÖREVİMİN BAŞINDAYIM" DEMİŞTİ 

Yıldırım iki gün önce Twitter'dan üzerinden "İstanbul İl Başkanlığı olarak görevimizin başındayız" şeklinde bir paylaşım yapmıştı.  

https://twitter.com/CoskunYildirm34/status/1706347881924358373

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...