Tgrt Haber

İYİ Parti'de istifalar bitmek bilmiyor: Buğra Kavuncu'nun 'sağ kolu' ayrıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
29 Ocak 2024 09:00 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 09:11
İYİ Parti'de istifalar bitmek bilmiyor: Buğra Kavuncu'nun 'sağ kolu' ayrıldı

CHP'nin iş birliği teklifini reddeden İYİ Parti'de her geçen gün yeni bir istifa haberi geliyor. Yerel seçim kararının ardından eleştirilerin sürdüğü İYİ Parti'den yeni bir istifa haberi daha geldi.

Tüm siyasi partilerin yerel seçim hazırlıkları sürüyor. İYİ Parti​ bir yandan adaylarını duyuruyor bir yandan da istifalarla sarsılıyor. CHP'nin ittifak teklifine 'ret' cevabı veren İYİ Parti'de istifalar bitmek bilmiyor...

Yerel seçim kararı sonrası bir isim daha partiden istifasını açıkladı. İYİ Parti'nin İBB Başkan AdayıBuğra Kavuncu​'nun İstanbul İl Başkanlığını yürüttüğü dönemde İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve 'sağ kolu' olarak tanınan Hakan Alkan, partiden ayrılık kararını sosyal medya hesabından duyurdu.

"DÜŞÜNCELERİMİZ UYUŞMAMAKTADIR"

Alkan yaptığı istifa açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığında önceki dönem Yerel Yönetimler ve Uluslararası İlişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Bir süredir Genel Merkezin yönetim anlayışı ve politikalarıyla şahsımın düşünceleri uyuşmamaktadır. Bu sebeple, samimiyetle hizmet veregeldiğim İYİ Parti saflarından ayrılıyorum. Saygılarımla”

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...