Tgrt Haber

İYİ Parti'de toplu istifa depremi! Bahçeli'nin çağrısına uyan 62 kişi MHP'ye üye oldu

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İhlas Haber Ajansı
31 Ağustos 2023 10:22 - Güncelleme : 31 Ağustos 2023 11:28
İYİ Parti'de toplu istifa depremi! Bahçeli'nin çağrısına uyan 62 kişi MHP'ye üye oldu

İYİ Parti'nin Ankara teşkilatında toplu istifa depremi yaşandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yönelik "yerel iktidarda komşu olalım" çağrısına uyan İYİ Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Vural ve beraberindeki 61 üye, istifa ederek MHP'ye katıldı.

MHP​ lideri Devlet Bahçeli​'nin İYİ Partililere yönelik 'yuvaya dönün' yönetim katında olmasa da parti tabanında karşılık bulmaya devam ediyor. İYİ Parti​'nin Mamak​ İlçe Teşkilatı'ndan istifa eden 62 kişi, MHP'ye üye oldu.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; son olarak İYİ Parti Mamak İlçe Teşkilatı'ndan ayrılan 62 üye, MHP’ye katıldı. Yeni üyeler için Mamak’taki bir düğün salonunda rozet takma töreni düzenlendi.

'DÖNMEYENLER PİŞMAN OLACAK'

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, törende yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Evine dön’ çağrısına kulan vererek İYİ Parti’den istifa eden üyelere teşekkür etti. Doğan, İYİ Parti’de görev yapanların bir gün pişmanlık duyacağını dile getirdi.

YENİ ÜYELERDEN SÖZ İSTEDİ

MHP’li olmaktan dolayı gururlu ve şerefli olduğunu belirten Doğan, “Türk dünyasının bilge lideri Devlet Bahçeli beyefendiyi, rahmetli başbuğumuzu ve tüm şehitlerimizin hassasiyetini bilerek tekrar yuvasına hoş gelen ve teşkilatımızla birlikte çalışma alan buradaki tüm yeni üyelerden bir söz istiyorum. Genel başkanımızın, rahmetli başbuğumuzun ve şehitlerimizin hassasiyetini bilerek bu duygulara, bu düşüncelere, bu hassasiyete söz veriyor musunuz?” dedi.

Tören, Doğan’ın yeni üyelere rozetlerini takmasının ardından sona erdi. Törene MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, eski İYİ Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Vural, İYİ Parti’den MHP'ye geçen yeni üyeler ve çok sayıda MHP’li katıldı.

DEVLET BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi İYİ Parti'yi ittifak yapmaya davet etmiş, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir aracılığıyla gönderdiği mesajda "Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına" çağrısını yapmıştı.

Kaynak: TGRT Haber / İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...