Tgrt Haber

İYİ Parti'de üst düzey deprem! Kurucu üye Naci Cinisli istifa etti

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com
17 Ekim 2024 23:07 - Güncelleme : 18 Ekim 2024 00:46
İYİ Parti'de üst düzey deprem! Kurucu üye Naci Cinisli istifa etti

İYİ Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Partide üst düzey bir ayrılık daha yaşandı. İYİ Parti'nin kurucu üyelerinden Naci Cinisli gerekçesini de açıklayarak istifasını duyurdu.

Geçen yılki seçimlerde Meral Akşener liderliğinde 43 milletvekiliyle Meclis'e giren İYİ Parti​'de kan kaybı devam ediyor. Akşener'in ardından Genel Başkan koltuğuna oturan Müsavat Dervişoğlu​ liderliğindeki İYİ Parti'de kritik bir ayrılık daha gerçekleşti. Partinin kurucu isimlerinden biri istifasını duyurdu.

İYİ Parti'nin kurucu üyelerinden ve 27. Dönem Erzurum​ Milletvekili Naci Cinisli, partisinden istifa​ ettiğini duyurdu. Naci Cinisli istifa açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

İYİ Parti'de üst düzey deprem! Kurucu üye Naci Cinisli istifa etti - 1. Resim


"PARTİME KEFİL OLAMIYORUM"

"Hayatımda aileme onurla miras bırakacağım en anlamlı ünvan, Cumhuriyet tarihinin en baskıcı zamanında binlerce vatanseverin büyük emekleri olan, milyonlarca vatandaşımızın desteğini ve güvenini kazanmış İYİ Parti‘mizin kuruculuğudur. Bugün ise maalesef Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu Bey’in şahsından bağımsız olarak partimin büyüme isteğine, ülküsüne, politik niyetine ve hedefine kefil olamıyorum.

"ÜZÜLEREK İSTİFA EDİYORUM"

Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti’mden büyük üzüntüyle istifa ettiğimi bilgilerinize sunarım. Tüm değerli partili kardeşlerime, oylarıyla beni şereflendiren Erzurumlu kıymetli hemşehrilerime, Türkiye’nin her yerinden içten ilgilerini hiçbir zaman esirgemeyen aziz vatandaşlarıma gönülden şükranlarımı sunarım. Ülke hepimizin. Allah’a emanet olun."

Kaynak: Tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Canım17 Ekim 2024 23:13

Bu partide neler oluyor ya, sürekli istifalar neyin sonucu bu bilmiyorum ama garip bir durum

Sonraki Haber Yükleniyor...