Tgrt Haber

İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor! Belediye başkanı istifa etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
03 Haziran 2024 08:59 - Güncelleme : 03 Haziran 2024 09:00
İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor! Belediye başkanı istifa etti

İYİ Parti'de yerel seçim sonrası başlayan istifalar devam ediyor. Antalya Milletvekili Aykut Kaya’nın istifasının hemen ardından Erzurum Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir de istifasını duyurdu.

Yerel seçimlerde büyük bir hüsran yaşayan İYİ Parti​'de istifalar devam ediyor. Meral Akşener​'in yerine gelen Müsavat Dervişoğlu​, peş peşe gelen istifalarla neye uğradığını şaşırdı.

En son Antalya​ Milletvekili Aykut Kaya istifa​ etmişti. Erzurum Horasan’da Belediye Başkanı seçilen Hayrettin Özdemir de partiden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor! Belediye başkanı istifa etti - 1. Resim

DERVİŞOĞLU'NU ZİYARET ETMİŞTİ

9 Mayıs'ta İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Özdemir, "En önemli ve en başta tebriğimiz Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu'na Sayın Dervişoğlu bizim için çok kıymetli, değerli isimdir. İYİ Parti camiasına, Türkiye'ye ve Türk milletine hayırlı olsun. Türkiye'nin meseleleri noktasında önemli hizmetlerde bulunan Sayın Genel Başkanımızı tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Bilgisi, birikimi, tecrübesiyle, bu görevi layıkıyla yapacağına da yürekten inanıyorum, başarılar diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...