Tgrt Haber

İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor! Eşi ve 7 arkadaşıyla istifa ettiğini duyurdu

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Eylül 2024 12:56 - Güncelleme : 09 Eylül 2024 13:02
İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor! Eşi ve 7 arkadaşıyla istifa ettiğini duyurdu

İYİ Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Develi Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Mustafa Ağca, eşi ve 7 arkadaşıyla birlikte İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti​ kan kaybetmeye devam ediyor. 31 Mart seçimlerinden sonra suların durulmadığı İYİ Parti​'den bir istifa​ haberi daha geldi. Develi Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Mustafa Ağca, eşi ve 7 arkadaşıyla birlikte İYİ Parti​'den istifa​ ettiğini açıkladı.

İstifa​ kararını sosyal medya hesabından duyuran Ağca; "Sevgili dostlar, ilk kurulduğu günden beri ve ilçe kurucular kurulunda eşimle birlikte yer alıp, eşimin kadın politikaları başkanlığını yaptığı, benimde bir dönem belediye meclis üyeliğini yaptığım İYİ Parti​'den eşim ve 7 arkadaşımızla birlikte istifa​ ettik. Tüm iyi dostlarımdan helallik istiyorum. Allah'ım hakkımızda hayırlısını nasip eylesin" dedi.

İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor! Eşi ve 7 arkadaşıyla istifa ettiğini duyurdu - 1. Resim

KAYSERİ MİLLETVEKİLİ DURSUN ATAŞ DA İSTİFA​ ETMİŞTİ!

Son olarak Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da partisinden istifa​ ettiğini duyurmuştu.  İstifaya ilişkin açıklamasında herhangi bir kırgınlığı ya da eleştirisi olmadığını belirten Dursun Ataş, "Bugün, büyük bir onurla sürdürdüğüm İYİ Parti​ üyeliğime veda ederken, içimde derin bir sorumluluk duygusuyla sizlere sesleniyorum. Bu karar, sadece bir kırgınlığın, eleştirinin ya da olumsuz bir düşüncenin sonucu değil; bilakis, millete hizmet yolunda daha verimli ve etkin olabilme arzumun bir yansımasıdır" dedi.

Öte yandan Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın istifasıyla İYİ Parti​'nin Meclis'teki sandalye sayısı 31'e düştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...