Tgrt Haber

İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker'den itiraf: Tayyip Bey'e oy verdim

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
11 Aralık 2023 23:02 - Güncelleme : 11 Aralık 2023 23:13
İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker'den itiraf: Tayyip Bey'e oy verdim

İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker, genel seçimlere ilişkin itirafta bulundu. Beker,"14 Mayıs'ta oy kullanmadım, 28 Mayıs'ta Tayyip Bey'e oy verdim" ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti​'den istifa​ eden Ankara Milletvekili Adnan Beker​ katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. “İYİ Parti çatısı altında ülkeye daha fazla katkı sağlayamayacağını düşündüğü için istifa ettiğini” belirten Ankara Milletvekili Adnan Beker, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan​'a oy verdiğini söyledi. 

İkinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdiğini itiraf eden Beker, "Kime vereyim başka bir aday yok ki" dedi. 

Beker'in açıklamalarından önce çıkan başlıklar: 

"BEN BUNUNLA GURUR DUYARIM, SİZ DUYMADINIZ MI?"

Cumhurbaşkanımızla Almanya Başbakanının olduğu canlı yayını izlerken, bugün Almanya büyük bir ülke, dünya seyretti Cumhurbaşkanımız tak tak yaptı adama, adamın sesi çıkmadı sadece baktı. Ben bununla gurur duyarım siz duymadınız mı?

"BENDEN DE PARA İSTENDİ, VERMEDİM"

Partimizde şöyle konular oldu. Milletvekilleri pazarlandı, milletvekilleri para verdi. Bu bizim partimizin her toplantısında konuşulmaya başlandı. Fakat bunu konuşan da Meral Akşener’e kim ne götürüp yalan konuşuyorsa o da kendini savunma durumuna geçti. Ben kendisine gitti ‘Bu konulara girme, kimsenin bir şey dediği yok millet bu konulardan rahatsız oluyor’ dedim. Bu sefer banka hesapları çıktı. Biz TBMM’de otururken Musavvat Bey geldi, Genel Merkez’in bir ihtiyacı varmış milletvekillerinden talebi oldu. ‘Sen şu kadar ver sen şu kadar ver’ dediler. Benden de istendi, ben vermedim.

"28 MAYIS'TA TAYYİP BEY'E OY VERDİM"

İkinci tura kalan seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verdiğini söyleyen Beker, "Tek üzülmeyen bendim. Kemal Bey'e oy vermedim. Oy da istemedim. 14 Mayıs'ta oy kullanmadım, 28 Mayıs'ta Tayyip Bey'e oy verdim. Kime vereyim başka bir aday yok ki" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...