Tgrt Haber

İYİ Parti'den istifa eden Durmuş Yılmaz'dan Akşener'e 'dedikodulu' tepki

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
22 Kasım 2023 18:20 - Güncelleme : 22 Kasım 2023 18:42
İYİ Parti'den istifa eden Durmuş Yılmaz'dan Akşener'e 'dedikodulu' tepki

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, Meral Akşener'in grup toplantısında yaptığı konuşmayı eleştirdi. Yılmaz, Akşener'in gündemdeki sorunlara değinmediğini öne sürerek, "Bir saat dedikodu yaptı" dedi. 

İYİ Parti​'den 10 Kasım'dan istifa​ eden Durmuş Yılmaz, Meral Akşener​'in grup toplantısı konuşmasına sert dille eleştirdi. Yılmaz, "Bir saat dedikodu yaptı, hiçbir soruya cevap vermeden kürsüden indi" dedi.

Sosyal medya hesabından Akşener'in ismini vermeden eleştiri oklarını çeviren Yılmaz, hiçbir yakıcı sorundan bahsetmediğini söyledi. 

Yılmaz, Akşener için, "Ülke gündemindeki yakıcı sorulara yanıt vermek üzere kürsüye çıktı, bir saat dedikodu yaptı, hiçbir soruya cevap vermeden kürsüden indi" diye eleştirdi. 

https://twitter.com/DurmusYillmaz/status/1727278413420114322

Durmuş Yılmaz, 10 Kasım'da partiden istifa etmişti. Son dönemde İYİ Parti'den Aytun Çıray, Aydın Adnan Sezgin, Bahadır Erdem ve Adnan Beker gibi isimler de istifa ederken İYİ Parti Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu da AK Parti'ye geçmişti. 

GRUP TOPLANTISINDA KONULARA DEĞİNMEDİ

Meral Akşener'in hem partideki istifalar ve AK Parti'ye geçen partililer, hem de taciz suçlamasıyla disipline sevk ediliği belirtilen, istifa kararından vazgeçen Ümit Dikbayır'ın durumuyla ilgili mesajlar vermesi bekleniyordu. Meral Akşener bugün iki konuyla ilgili de değerlendirme yapmadı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...