Tgrt Haber

İYİ Partili Mehmet Mustafa Gürban'ın lüks araçlı konvoyu gündem oldu! Sosyal medyadan paylaştı, tepki gelince sildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
18 Ağustos 2024 11:00 - Güncelleme : 18 Ağustos 2024 13:12

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban'ın lüks araçlı konvoyu sosyal medyada gündem oldu. Milyon dolar değerindeki araçlarıyla konvoy yapan Gürban, tepki gelince paylaştığı videoyu sildi. Konvoyda Mercedes-Benz, GMC, Bentley gibi lüks araç markaları oldukça dikkat çekti.

İYİ Parti​ Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, sosyal medya hesabından lüks araçların yer aldığı bir konvoyu paylaştı. Konvoyda; Mercedes-Benz​, GMC, Bentley gibi lüks araç markalarının olması oldukça dikkat çekti. 

Videoda dikkat çeken diğer bir an ise Gürban'ın Mercedes marka bir araca bindiği ve yolculuk esnasında aracın iç tasarımının oldukça lüks olması oldu.

İYİ Partili Mehmet Mustafa Gürban'ın lüks araçlı konvoyu gündem oldu! Sosyal medyadan paylaştı, tepki gelince sildi - 1. Resim

Videoda müzik olarak ise son günlerde oldukça popüler olan Rus müzisyen Gio Pika'nın "Black Dolphin" (Siyah Balina) adlı şarkısı kullandı.

TEPKİ GELDİ, PAYLAŞIMI SİLDİ

Gürban'ın videoyu paylaşmasından dakikalar sonra birçok vatandaş tepki göstermeye başladı. Gürban tepkilerin ardından hemen videoyu sildi.

İYİ Partili Mehmet Mustafa Gürban'ın lüks araçlı konvoyu gündem oldu! Sosyal medyadan paylaştı, tepki gelince sildi - 2. Resim

AYLAR ÖNCEKİ PAYLAŞIMI HATIRLATILDI

Lüks araçlı konvoy görüntülerinin gündem olmasında sonra Gürban'a aylar önce yaptığı paylaşım hatırlatıldı. İYİ Parti Gaziantep milletvekili, yaptığı paylaşımda Zafer Partisi kurucusu Ümit Özdağ'ın makam aracı olarak kullanması için Toros marka araç hediye etmek istediğini söyleyerek eleştirmişti.

İYİ Partili Mehmet Mustafa Gürban'ın lüks araçlı konvoyu gündem oldu! Sosyal medyadan paylaştı, tepki gelince sildi - 3. Resim

Gürban ayrıca, paylaşımında ''Gençler Mercedes'lere Range Rover'lara özenmeyecek. Yoksa eleştirdiğimiz RTE'den ne farkımız var'' ifadelerini kullanmıştı.

GÜRBAN ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, kendisine yönelik yapılan eleştirilere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Gürban paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

O araçlar toplantıya katılmak üzere Aşti'ye gelen vatandaşları almaya giderken ve dönüşte çekilmiş bir video idi. Aşti'den vatandaşları almaya gittim ve getirdim, şoför bile göndermedim kendim gittim aldım getirdim.

Ama maalesef vekil olunca her türlü evirip çevriliyor haber ediyorlar. Sabah bu araçlara binen hiç tanımadığım vatandaşlar/kişilerde şâhittir. Önemli değil, ben verdiğim sözü tuttum. O çocuklara güzel bir anı yaşattım.

"3 BİN KİŞİNİN DUASINI ALDIM"

Hep altında bir şey arayacaksınız. Çünkü kalbiniz kötü, size hep kötülük yapmışlar iyi davranmamışlar bu kadar iyi olamaz diye içinizden geçiyor hep. Ama gerçek şu ki, evet gerçekten bu kadar iyi .

Eğer sizin haber yapıp dediğiniz gibi olsaydı, ben böyle bir videoyu çok daha önceden de çeker paylaşırdım ki niye paylaşayım böyle bir şeyi ama oradaki amacı geçmiş mesajı bilmediğiniz için başka bir yere bağlamışsınız.

Bunu bile düşünmeden saldırmak için haber yazmışsınız ama boş iş. Ben 3 bin kişinin duasını almışım. Bir daha toplantı yaptığımda söz veriyorum yine çakarlı araçlarımı (devlet malı değil, mazotu da cebimden ödedim ödüyorum) Aşti’de beni görmeye gelen gariban Anadolu çocuklarını alıp yanıma getirmeye göndereceğim.

"YAPAMAZLAR, KALPLERİ KÖTÜ"

Peki neden şöyle haber yapmamışlar? “GÜRBAN araçlarını gönderip, daha önce hiç tanımadığı görmediği vatandaşları/aileleri ve çocuklarını bizzat Aşti’ye  giderek, Aşti’den çocukları alıp hoş bir anı yaşattığı konvoyu paylaştı“

Yapamazlar. Kalpleri kötü. Benim yaptığımı algılayamıyorlar veya bu kadar iyi olamaz diyorlar. Alışmışlar kötüye. Geçen senede Ankara’da engelliler derneğinin düzenlediği festivale katılmıştım. Orada reklam olsun katılım olsun engelliler para kazansın diye mangalda pişirir gibi video çekmişlerdi. Bir baktım akşamına “Vekilin mangal keyfi” diye haber yapmışlardı. Maalesef durum bu, alışacağız.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...