Tgrt Haber

İYİ Partili vekilden 'istifa’ tepkisi: İmamoğlu satın aldı!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Sabah
07 Aralık 2023 07:40 - Güncelleme : 07 Aralık 2023 08:23
İYİ Partili vekilden 'istifa’ tepkisi: İmamoğlu satın aldı!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu’nun istifası sonrası, partinin Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'ın, sosyal medya paylaşımı gündeme oturdu. Arslan istifayı duyuran bir haber paylaşımının altına "İmamoğlu satın aldı" ibaresini yazdı

İYİ Parti​ Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun istifa ettiği haberlerinin ardından sosyal medyadan yaptığı ilginç yorumla dikkatleri üzerine çekti. 

MANSUR YAVAŞ​'IN ÇALIŞANIYDI

Daha önce Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın Özel Kalem Müdürü olarak da görev yapan Arslan, Yanıkömeroğlu'nun istifa kararının haberini paylaşan bir sosyal medya paylaşımının altında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu​'nu hedef aldı.

Arslan, Yanıkömeroğlu'nu kastederek yaptığı yorumda, "İmamoğlu satın aldı" ifadelerini kullandı. Arslan' söz konusu paylaşımını gelen tepkiler sonrası sildi.

"AMACIMIZDAN UZAKLAŞTIK" DİYEREK İSTİFA ETMİŞTİ

İYİ Parti'nin yerel seçimlerde CHP ile iş birliğini reddetmesinin ardından başlayan istifa furyasına son eklenen isim partinin Kurucular Kurulu Üyesi ve İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu olmuştu. İstifa kararını sosyal medyadan duyuran Yanıkömeroğlu, "Kurucular Kurulu üyesi olduğum İYİ Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım.. Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemin çıkarlarına öncelik vererek çalışmalarıma devam edeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...