Tgrt Haber

İYİ Parti'nin Ankara adayından, Mansur Yavaş'a 'billboard' tepkisi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
30 Ocak 2024 17:37 - Güncelleme : 30 Ocak 2024 17:39
İYİ Parti'nin Ankara adayından, Mansur Yavaş'a 'billboard' tepkisi 

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, CHP'li belediyelerin afiş ve reklamlarını engellediği iddiasıyla Mansur Yavaş'a tepki gösterdi. 

İYİ Parti​, seçim kampanyası için hazırlanan afişlerin billboard şirketiyle anlaşma yapmalarına rağmen CHP​'li belediyeler tarafından engellendiğini iddia etti. 

İYİ Parti’nin X hesabından yapılan açıklamada, seçim kampanyası için hazırlanan afişlerin billboardlara şirketlerle anlaşma olmasına rağmen İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerinin baskısıyla asılmadığı öne sürüldü. 

TOPEL'DEN TEPKİ! 

Partisinin Ankara il başkanlığı binası önünde konuşma yapan İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı, "Afiş asmakla, köprülere yazı yazmakla, maliyet belirtmekle şeffaflık olmaz. Köprünün üstünün maliyeti başka, asfaltının maliyeti başka, öbürünün maliyeti başka. Toplada yaz bakalım. Bir de kime, kaça verdin onu da söyle" diyerek eleştirdi. 

Cengiz Topel Yıldırım: İYİ Parti'nin Ankara adayı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun  eski danışmanı - BBC News Türkçe

"İLERİYE DÖNÜK BİR ŞEY YOK"

Mansur Yavaş'ın, cumartesi günü beş yılın projeleri tanıtım toplantısında konuştuğunu hatırlatan Yıldırım, "Ben orada beş yıldır ne yapıp ne yapmadıklarını dinledim. Ama ileriye dair bir şey yoktu." diye konuştu.

"SEÇİMİN MATEMATİĞİ BASİT"

İYİ Partinin Ankara'da belediye başkanlığını kazanacağını iddia eden Yıldırım, "Her birimiz CHP'ye oy veren seçmenimizden bir tane oy alacağız. Bir tane de AK Parti'den alacağız. Seçim bizim, matematiği de bu kadar basit. Hiç kimse zorlamasın." dedi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...