Tgrt Haber

İYİ Parti'nin İstanbul'da 4 ilçe adayı daha belli oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 21:12 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 21:18
İYİ Parti'nin İstanbul'da 4 ilçe adayı daha belli oldu

Yerel seçim hazırlıklarını sürdüren İYİ Parti'de İstanbul'da 4 ilçe belediye başkan adayı daha belli oldu.

Tüm siyasi partilerin yerel seçim​ hazırlıkları sürüyor. İYİ Parti​ İl binasındaki toplantıda konuşan İYİ Parti İstanbul​ İl Başkanı Yücel Coşkun, Adalar'da Ayşe Gülnur Şakir'i, Bayrampaşa'da Vahit Çelik'i, Gaziosmanpaşa'da Erhan Özkan'ı ve Silivri'de de Bihter Akbaş Sezer'i belediye başkan adayı olarak gösterdiklerini duyurdu.

"HEMEN SAHAYA ÇIKTIK"

Tüm adaylara başarılar dileyen Coşkun, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu​'nun adaylık ilanından sonra hemen sahaya çıktıklarını anımsattı.

"ULAŞABİLDİĞİMİZ HERKESE ULAŞACAĞIZ"

Coşkun, partisinin ilçe belediye başkan adaylarından da sahaya çıkıp köy köy, mahalle mahalle gezmelerini isteyerek, "Spor kulüpleri, dernekler, muhtarlıklar, kanaat önderleri, ulaşabildiğimiz herkese ulaşacağız." dedi.

Yerel seçimde seçmenlerin 3 oy kullandığını, bunların tamamına talip olduklarını dile getiren Coşkun, "Ulaşabildiğimiz her vatandaşın oyunu almaya çalışacağız" diye konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...