Tgrt Haber

İYİ Parti’nin Meclis’teki Grup Başkanı Koray Aydın oldu!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
07 Haziran 2023 13:36 - Güncelleme : 07 Haziran 2023 13:48
İYİ Parti’nin Meclis’teki Grup Başkanı Koray Aydın oldu!

Son dakika haberi: Kongre sürecini yürüten İYİ Parti’de TBMM Grup Başkanlığı görevine getirilen isim belli oldu. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından yapılan duyuruda söz konusu göreve Koray Aydın atandı.

Türkiye’de seçim​ süreci tamamlandı. Millet İttifakı​ gerek Meclis’te gerek ise Cumhurbaşkanlığı’nda sandıktan istediği sonucu alamadı. İYİ Parti’de geçtiğimiz günlerde Aytun Çırağ ‘tasfiye var’ diyerek görevi bıraktı. İstifa kararının büyük yankı uyandırdığı İYİ Parti’de bir yandan da Meclis çalışması devam ediyor.

MECLİS’TEKİ GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU

Meclis Başkanı adayı için Cihan Paçacı’yı aday gösteren İYİ Parti’de TBMM Grup Başkanlığı görevi de belirlendi. Buna göre partinin Ankara Milletvekili olan Koray Aydın söz konusu göreve getirildi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından İYİ Parti​ Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Grup Başkanlığına Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın, Grup Başkanvekilliklerine ise yeniden İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ve kendisinin oy birliğiyle seçildiğini söyledi. 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...