Tgrt Haber

İzlenme rekorları kırdı! Kırklareli’nde meydan okuyan seçim şarkısı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Şubat 2024 22:30 - Güncelleme : 24 Şubat 2024 22:44

Kırklareli'nde seçim heyecanı doruk noktasına ulaştı. MHP'nin Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, Roman ezgileriyle hazırladığı seçim şarkısıyla rakiplerine meydan okudu. Şarkıda Kırklareli'nin bozuk sokakları, parkları ve yarım kalan yatırımları eleştiriliyor.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala adaylar çalışmalarını yoğunlaştırdı. Derya Bulut, Roman ezgileriyle hazırladığı seçim şarkısıyla Kırklareli​'nde büyük ses getirdi.

İzlenme rekorları kırdı! Kırklareli’nde meydan okuyan seçim şarkısı - 1. Resim

Şarkıda, mevcut belediye başkanı ve CHP​ adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun icraatları eleştirilirken, Kırklareli'nin sorunlarına çözüm vaadi sunuluyor.

İzlenme rekorları kırdı! Kırklareli’nde meydan okuyan seçim şarkısı - 2. Resim

İZLENME REKORLARI KIRIYOR

Türkiye’de viral olan ve mevcut belediye başkanının birçok projesine gönderme içeren seçim şarkısı Trakya şivesi ile sosyal medyanın gündemi oldu. Kırklareli'nin bozuk sokakları, parklar, yarım kalmış yatırımlar ve mevcut belediye başkanının vaatleriyle ilgili yayımlanan şarkı izlenme rekorları kırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...