Tgrt Haber

İzmir yarışına bir aday daha katıldı... CHP'nin rakibi artıyor 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2024 15:27 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 15:28
İzmir yarışına bir aday daha katıldı... CHP'nin rakibi artıyor 

CHP İzmir Büyükşehir'de Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ı aday gösterirken rakip adaylar ise artıyor. Genel seçimlerde Millet İttifakı'nın ortaklarından olan Demokrat Parti, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Burcu Bostancıoğlu'nu durdu. 

Yerel seçimlere​ 48 gün kala adaylar sahaya çıkmaya başladı. Partiler adaylarını belirlerken İzmir​ Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına bir isim daha dahil oldu. 

Genel seçimlere Millet İttifakı çatısı altında ve CHP sıralarından giren Demokrat Parti​ (DP) İzmir'de adayını açıkladı. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal​, Burcu Bostancıoğlu'nun İzmir adayı olduğunu duyurdu.

"YARINI DA KUCAKLAYACAĞIZ"

Güçlü bir alternatif olmak için çalışacaklarını belirten Uysal, "Yerel seçim rekabetinde kendi çizgimizde pozitif bir siyaset anlayışıyla hareket edeceğiz. Belediyelerin sadece bugünü değil yarını da kucaklayacağı bir vizyonla buluşması gerekiyor. Hızla değişen dünyada yerel yönetimler o ilin gelişimine büyük katkı sağlıyor" diye konuştu. 

İzmir yarışına bir aday daha katıldı... CHP'nin rakibi artıyor  - 1. Resim

"VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM"

İzmir adayı Bostancıoğlu Cumhuriyet'in 100. yılında Mustafa Kemal Atatürk'ün en sevdiği şehirlerden birine belediye başkan adayı olmanın gururunu yaşadığını belirtirken şunları söyledi:

"İzmir'i daha yaşanılır bir şehir haline getirmek ve İzmirlilerin refahını arttırmak için yola çıkıyorum. İzmir'i hak ettiği yere taşımak için var gücümle çalışacağım"

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...