Tgrt Haber
 - Erdoğan, Lübnan Başbakanı ile görüştü
15 saat 39 dakika önce

Son dakika | İsrail'in saldırısı sonrası kritik temas! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı ile görüştü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan Başbakanı Mikati ile görüştü. Görüşmede İsrail'in Lübnan'daki siber saldırısı ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan'a düzenlenen siber saldırı için üzüntü duyduğunu ifade etti.
 - Müfredat ve alım süreci de masada
18 saat 13 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok net 'kılıçlı yemin' talimatı: Üzerine gideceğiz gerekeni yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti MYK toplantısında önemli gündem maddelerinden biri de teğmenlerin kılıçlı yemin töreniydi. Sürecim sükûnetle, metanetle ve kararlılıkla yürütüldüğünü belirten Erdoğan'ın “İçeride dışarıda bağlantıları var mı üzerine gideceğiz, gereğini yapacağız, takipçisi olacağız” dediği öğrenildi.
 - Savunması pes dedirtti
18 saat 32 dakika önce

CHP'li belediyede rüşvet skandalı | 5'i tutuklu 12 sanık yargılanıyor! Savunması pes dedirtti

CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'nin reklam ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı ve rüşvet alınıp verildiği iddiasıyla 5'i tutuklu 12 sanığın yargılanma süreci başladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın danışmanı tutuklu sanık Mürüvet Sızlı'ya rüşvet iddiaları soruldu. Suçlamaları kabul etmeyen Sızlı'nın savunması sırasında zaman zaman ağladığı öğrenildi.
 - Beştepe'den Hüda Par'a 'anayasa' cevabı
18 saat 47 dakika önce

Beştepe'den Hüda Par'a 'anayasa' cevabı: Yapıcıoğlu '4. madde değiştirilmeli' demişti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun anayasanın 4'üncü maddesinin değiştirilmesi talebine cevap verdi. Uçum, "Değiştirilmezlik ilkesi, kurucu neslin gelecek kuşaklara nasihatıdır, söylendiğinin aksine sonraki neslin iradesine ipotek koymak değildir" dedi. 
 - Yavaş'tan istifa edecek iddialarına cevap
17 Eylül 2024 - 18:22

Mansur Yavaş istifa edecek iddialarına cevap verdi! Sosyal medyadan büyük tepki gösterdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş 'istifa edecek' iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.
Politika - Politika
17 Eylül 2024 - 17:21

İmamoğlu'nun ardından Yavaş ile de görüştü! Bakan Murat Kurum sosyal medyadan paylaştı

Geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bugün ABB Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından açıklama yapan Bakan Kurum, "Ankara'nın çevre ve şehircilikle ilgili gündemini ele aldık, talepleri dinledik. Tüm yerel yöneticilerle temas ve istişarelerimiz sürecek" ifadelerini kullandı.
Politika - Politika
17 Eylül 2024 - 16:15

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de Ali Koç'u kabul etti

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerini Beştepe'de kabul etti.
 - CHP lideri Özel'den iddialı seçim vaadi
17 Eylül 2024 - 14:28

CHP lideri Özgür Özel'den seçim vaadi! 'Cumhurbaşkanı olursam AB'ye gireceğiz'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, CHP’nin vizyonunun ülkeyi Avrupa Birliği’nin tam üyesi yapmak olduğunu belirtti. Gelecek genel seçimler için mesaj veren Özel, "Gelecek genel seçimlerde Tayyip Erdoğan’ın yerine bir CHP’liyi cumhurbaşkanı seçeceğiz" diye konuştu
Politika - Politika
17 Eylül 2024 - 13:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan BM'den dünyaya seslenecek! Ana gündem maddesi Gazze

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği sürüyor. Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'na 24 Eylül Salı günü 14'üncü kez hitap edecek. Uluslararası toplumu İsrail'in saldırılarına karşı durmaya çağıracak olan Erdoğan, zirve kapsamında devlet ve hükümet başkanlarıyla da görüşmeler gerçekleştirecek.
 - "Ahlaksızlıkla suçlayıp işten çıkardı”
17 Eylül 2024 - 12:11

Behzat Ç. için haksız fesih iddiası! "Ahlaksızlıkla suçlayıp işten çıkardı”

Erdal Beşikçioğlu'nun (Behzat Ç.) yönettiği Etimesgut Belediyesi'ne bağlı Türk Tarih Müzesi'nde çalışan 9 işçi, haksız yere işten çıkarıldıklarını öne sürdü. İşten çıkarılan işçilerden Agah Çağatay, “Bizi ahlaksızlıkla suçlayıp işten çıkardılar” ifadelerini kullandı.
Politika - Politika
17 Eylül 2024 - 09:16

Bakan Yaşar Güler'den net mesaj! "Teröristlerin başı, tereddütsüz bir şekilde ezilecektir”

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, eli kanlı terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlara ilişkin konuştu. Terör örgütlerinin belini kırdıklarını belirten Güler, “Son çırpınışlarını veren teröristlerin başı, tereddütsüz bir şekilde ezilecektir” ifadelerini kullandı.
Politika - Politika
17 Eylül 2024 - 00:30

AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör istifa etti!

AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, görevinden istifa etti. Açıklama yayımlayan Güngör, "Alnımız ak, vicdanımız rahat" dedi.
 - Erdoğan'dan İsrail'e boykot paylaşımı!
16 Eylül 2024 - 21:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e boykot paylaşımı: Filistin'in yanındayız 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan X hesabından boykot konulu bir video paylaşarak, "Gazze’nin, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız" ifadelerini kullandı.
 - Ömer Çelik tartışmalara noktayı koydu
16 Eylül 2024 - 17:36

Son dakika | AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tartışmalara noktayı koydu: Anayasa'nın ilk 4 maddesinin değişmesi gündemimizde değil

Son dakika haberi: AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından basın açıklaması yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye'nin siyasi ve toplumsal gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Çelik, sivil anayasa mesajı verirken, "Bu darbe anayasasından Türkiye'nin kurtulması gerekir" dedi. Anayasa'nın ilk 4 maddesi ile ilgili soruyu da cevaplayan Çelik, "İlk 4 madde ile ilgili bir tartışmamız yoktur" diyerek tartışmalara noktayı koydu.
 - 'Mikrop mikroptur'
16 Eylül 2024 - 17:32

Özgür Özel'den HÜDA PAR'a zehir zemberek 'anayasa' tepkisi: Mikrop mikroptur

CHP lideri Özgür Özel, anayasanın 4. maddesine karşı olduğunu söyleyen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na sert sözlerle yüklendi. HÜDA PAR'a mikrop benzetmesi yapan Özgür Özel, "Mikroba sen niye hastalık yapıyorsun diye hesap soramazsın. Mikrop mikroptur" tepkisini gösterdi.
 - 'Asla müsaade etmemeliyiz' diyerek uyardı
16 Eylül 2024 - 14:27

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin mesajı! 'Asla müsaade etmemeliyiz' diyerek uyardı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1. Dönem Hakim ve Savcı Yardımcıları Eğitimi Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son 22 yılda hakim ve savcı sayımız bugün 25 bine yaklaştı" ifadelerini kullanarak adalet sistemine verdikleri önemi bir kez daha vurguladı. Sanal alemin infaz mangasına malzeme yaptığını vurgulayan Erdoğan, son günlerde art arda gelen çocuk ölümleriyle ilgili sert sözler sarf ederek, "Masum çocukların naaşı üzerinden aile kurumuyla, dini müesseselerle siyasi veya ideolojik hesap görülmesine asla müsaade etmemeliyiz" ifadelerini kullandı.
Politika - Politika
16 Eylül 2024 - 11:58

CHP'nin acı günü! Feci kazada hayatını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İzmir teşkilatı acı bir olayla sarsıldı. Dikili Meclis Üyesi Ata Uysal, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
 - Kritik rapor masada olacak!
16 Eylül 2024 - 10:52

AK Parti'den kritik MYK toplantısı! Erdoğan'a rapor sunulacak: Ana gündem kongre süreci

AK Parti'de bugün kritik bir MYK toplantısı gerçekleştirilecek. MYK'nın ana gündem maddesinden biri kongre süreci olacak. 'Değişim' öncesi detaylı bir çalışma yürüten partililer, hazırladıkları raporları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacak. İşte detaylar...
 - Bilal Erdoğan'dan Altaylı'ya 90'lar hatırlatması!
15 Eylül 2024 - 23:23

Bilal Erdoğan'dan gazeteci Fatih Altaylı'ya: Ahlaksız adam

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, gazeteci Fatih Altaylı hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Altaylı’nın askeri vesayete boyun eğen birisi olduğunu söyleyen Bilal Erdoğan, "Bunlar 90’ları anlatsın. 'Askerlerden ödümüz patlıyordu' desinler. 'Vesayetin kölesiydik, köpeğiydik' desinler. Hadi desinler." dedi. 
Politika - Politika
15 Eylül 2024 - 17:30

AK Parti'den muhalefete yeni anayasa çağrısı: Tercih değil zorunluluk

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala yeni anayasaya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin hedeflerine ulaşması için anayasa değişikliği gerektiğini vurgulayıp muhalefete çağrı yapan Ala, "Bir araya gelelim, tartışmaları geride bırakalım. Bu bizim için bir tercih değil zorunluluktur" dedi.
Sona Git