Tgrt Haber

Son dakika! Mevcut kabinenin son toplantısı sona erdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
31 May 2023 18:20 - Güncelleme : 31 May 2023 19:25
Son dakika! Mevcut kabinenin son toplantısı sona erdi

Son dakika haberi: 3 ay aranın ardından Cumhurbaşkanlığı Kabine'si Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün toplandı. Yaklaşık 2 saat süren 'Veda kabinesi' sona erdi. Toplantı sonrası bir açıklama yapılmadı.

Mevcut Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan​ başkanlığında son kez toplandı. Saat 16.30’da başlayan toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Bakanların, bakanlıklardaki projelerde son duruma ilişkin sunum yaptığı öğrenildi.

AÇIKLAMA OLMAYACAK!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da kabine​ üyelerine teşekkür ettiği belirtildi. Toplantının kabine üyelerine veda niteliğinde gerçekleştirildiği öğrenildi. Bu nedenle toplantı sonrası bir açıklama yapılmadı.

YENİ KABİNE NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

AK Parti​ Sözcüsü Ömer Çelik MYK sonrası yaptığı açıklamada, "YSK milletvekilliği seçimi kesin sonuçlarını açıkladı. 3 gün içerisinde yemin olacak. Fakat Cumhurbaşkanlığı kesin sonuçlarını açıklamadı. YSK açıklamayı yaptıktan sonra yemin töreni ve kabine takvimi başlayacak. Yemin töreninin yapıldığı akşam muhtemelen kabine açıklanmış olacak ve hem de tören yapılacak. Pek çok devlet başkanı gelmek istiyor. Süreç devam ediyor. Tebrikat süreci devam ediyor. Geniş bir katılımla o törenin gerçekleşeceğini değerlendiriyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...