Tgrt Haber

Son dakika! Kabine yarın son kez toplanıyor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
30 May 2023 21:20 - Güncelleme : 31 May 2023 05:39
Son dakika! Kabine yarın son kez toplanıyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın saat 15.30'da toplanacak. En son kabine 6 Mart’ta yapılmıştı. Yeni kabine öncesi mevcut bakanlar son kez toplantıya katılacak.

Türkiye​'de milyonlarca seçmenin sandık başına gittiği İkinci tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan​ zaferle ayrılmıştı. Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı​ seçilmesi üzerine gözler yeni kabineye çevrildi. 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın saat 15.30'da toplanacak. Yeni kabine​ öncesi mevcut bakanlar son kez toplantıya katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantının kabine üyelerine veda niteliğinde gerçekleştirileceği öğrenildi.

ÖMER ÇELİK'TEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Öte yandan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısının ardından açıklama yapmıştı. ‘Yeni kabine ne zaman açıklanacak?’ sorusunu cevaplayan Çelik, “YSK kesin sonuçları açıkladı. O sebeple 3 gün sonra yemin olacak. Fakat Cumhurbaşkanlığı kesin sonuçları şuan açıklamadı. O açıklandıktan 3 gün sonra yeni kabine açıklanacak ve tören olacak” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...