Tgrt Haber

Kadir Mısıroğlu’nun yakınları Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulundu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Eylül 2022 13:11 - Güncelleme : 27 Eylül 2022 13:26
Kadir Mısıroğlu’nun yakınları Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulundu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kadir Mısıroğlu hakkında söylediği sözler nedeniyle Abdullah Sünusi Mısıroğlu tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

24 Eylül’de İYİ Parti​ Genel Başkanı Meral Akşener’in Mersin’de düzenlenen bir programda söylediği sözler nedeniyle Kadir Mısıroğlu’nun yakınları yargıya başvurdu. Kadir Mısıroğlu’nun oğlu Abdullah Sünusi Mısıroğlu, Akşener hakkında ‘kişinin hatırasına hakaret’ suçunu işlediğini ifade ederek avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.

AKŞENER NE DEMİŞTİ?

İYİ Parti lideri Meral Akşener düzenlenen söz konusu programda, “Atatürk'ün o mübarek anasının genelevde çalıştığını söyleyen bir şerefsize gereğini yapamadım, özür diliyorum. Sarayda ağırlandı o şerefsiz, sarayda ağırlandı o ahlaksız. Gereğini yapamadım, özür dilerim, özür” ifadelerini kullanmıştı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...