Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
25 Ocak 2024 11:10 - Güncelleme : 25 Ocak 2024 11:21
Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti

Özgür Özel'e koltuğunu kaptıran Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi'nde yeniden genel başkan seçilen Ahmet Davutoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Yerel seçim​ yaklaştıkça, siyasette de hareketli günler yaşanıyor. Özgür Özel'e CHP Genel Başkanlık koltuğunu kaptıran Kemal Kılıçdaroğlu​, Ankara​'da  Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu​'nu makamında ziyaret etti.

TBMM'de Saadet Grubu'nun toplantısında konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yerel seçimlere Saadet Partisi ile birlikte gireceklerini duyurmasında sonra gerçekleşen bu ziyaret oldukça dikkat çekti.

"ÜLKEMİZ İÇİN VERECEKLERİ MÜCADELEDEN DOLAYI BAŞARILAR DİLEDİK"

Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ahmet Davutoğlu'na yeniden genel başkan seçildiği için 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunduğunu aktardı. Kılıçdaroğlu açıklamasının devamında, Ülkemiz ve demokrasimiz için verecekleri mücadeleden dolayı başarılar diledik" ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti

ÖZEL DE ERKAN BAŞ'LA GÖRÜŞTÜ

Öte yandan bu görüşmeyle aynı saatte dün CHP Genel Merkezi'nde de hareketlilik yaşanmıştı.  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş ve beraberindekileri kabul etti.

Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...