Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş'la da buluşacak! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
25 Haziran 2024 00:33 - Güncelleme : 25 Haziran 2024 00:36
Kemal Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş'la da buluşacak! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilerleyen günlerde buluşması beklenen CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABB Başkanı Mansur Yavaş ile de buluşacağı öğrenildi. 

CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önümüzdeki günlerde bir yemekte buluşacağı öğrenildi. Buluşmanın İBB Başkanı tarafından doğrulanması sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da akşam yemeğinde Kılıçdaroğlu ile buluşacağı öğrenildi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kılıçdaroğlu-Yavaş görüşmesini doğruladı.

Kemal Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş'la da buluşacak!  - 1. Resim

"RUTİN AKŞAM YEMEĞİ"

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Çok önceden kararlaştırılan rutin bir istişare yemeği. Özel bir gündem yok. Yeri ve zamanı henüz belli değil.

Yemeğin yarın gerçekleşeceği öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun çarşamba günü de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir akşam yemeğinde bir araya gelmesi bekleniyor." dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...