Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş buluştu: "Yabancı birisi değil!"

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Haziran 2024 21:03 - Güncelleme : 25 Haziran 2024 21:18

CHP'nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ile görüştü. Ne görüştüklerine dair merak edilen sorulara da yanıt verdiler.

CHP​'nin 7'nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​ ile Ankara Büyükşehir Belediye BaşkanıMansur Yavaş​ buluştu. ABB​ Sıhhıye Tesisi'nde akşam yemeği öncesinde gazetecilerin merak edilen sorularını yanıtladılar.

Kılıçdaroğlu, “Bizim partili arkadaşlarımız, yabancı birisi değil. Oturacağız, konuşacağız. Türkiye'nin dünya kadar sorunu var, onları konuşuruz yani. Bayramlaştık, gayet güzel” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş buluştu: "Yabancı birisi değil!" - 1. Resim

YAVAŞ: "ÖZEL BİR GÜNDEMİMİZ YOK"

Öte yandan ABB Başkanı Yavaş basın mensuplarına, “Özel bir gündemimiz yok, sadece sayın Genel Başkanımızla uzun süredir görüşmemiştik. Ben bayramda kendisini aradım. Görüşemediğimizi söyledim. Burada daha önce yemek de yemiştik. Aynı yerde yemek ikram edelim dedik, hepsi bu” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...