Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce’ye zeytin dalı! Randevu isteyeceklerini duyurdu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sözcü
22 Mart 2023 06:48 - Güncelleme : 22 Mart 2023 07:01
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce’ye zeytin dalı! Randevu isteyeceklerini duyurdu

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce ile görüşüp görüşmeyeceğine ilişkin soruya cevap verdi. Diğer partiler gibi MP ile de ziyaret için başvuru yapacaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu ayrıca HDP ile önceki gün görüşmesi ile ilgili detaylar paylaştı.

Türkiye 14 Mayıs’ta seçime gidiyor. 53 gün kalan Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili seçimi için milyonlarca vatandaş oy kullanacak. Adaylar ve ittifaklar çalışmalarını hızlandırırken destek arayışlarını ise sürdürüyor. Bu kapsamda Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olanCHP​ Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partileri ziyaret ediyor. Geçtiğimiz günlerde HDP ile Meclis’te görüşen Kılıçdaroğlu’nun başka partilere ziyaretlerini sürdüreceği ifade edildi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN İNCE MESAJ

En çok merak edilen konulardan biri de Muharrem İnceile Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir araya gelip gelmeyeceği. Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce ile ilgili Kılıçdaroğlu’ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi’ne diğer partiler gibi ziyaret gerçekleştireceğini ifade etti. “Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse belirlenen tarihte gitmek istiyorum” diyen Kılıçdaroğlu’nun çağrısına Muharrem İnce cephesinden ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

“HDP’NİN BAKANLIK TALEBİ OLMADI”

Öte yandan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, HDP ile önceki günkü görüşmenin olumlu geçtiğini HDP’nin bakanlık gibi bir talebi olmadığını da söyledi. 

Kaynak: Sözcü

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...