Tgrt Haber

Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday tarihine İYİ Parti'den cevap: Bize bilgi gelmedi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
30 Ocak 2023 21:49 - Güncelleme : 30 Ocak 2023 21:55
Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday tarihine İYİ Parti'den cevap: Bize bilgi gelmedi 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili verdiği '13 Şubat' tarihine İYİ Parti'den "13 Şubat'ta aday açıklanmasına yönelik bir bilgi gelmedi" diyerek cevap verdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​'ın seçim ile ilgili 14 Mayıs tarihini işaret etmesi sonrası gözler "Tarihi açıkla, adayımızı 2 gün sonra açıklarız" diyen 6'lı masaya çevrildi. 6'lı masadan henüz Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili isim açıklanmazken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu​ ise 13 Şubat tarihini işaret etti. 

KILIÇDAROĞLU "13 ŞUBAT" DEDİ 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  6'lı masanın ortak Cumhurbaşkanı adayı​ ile ilgili dün çıktığı canlı yayında 13 Şubat tarihini işaret etti. CHP lideri Kılıçdaroğlu, "13 Şubat’ta adayımızı açıklayacağız" açıklamasında bulundu.

İYİ PARTİ'DEN KARŞI AÇIKLAMA: BİZE BİLGİ GELMEDİ 

Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasından sonra masanın diğer üyelerinin 13 Şubat tarihinden habersiz olduğu ortaya çıktı. Konu hakkında açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "13 Şubat'ta aday açıklanmasına yönelik bir bilgi bizim elimizde mevcut değil. İsimlerin masada olduğu bir aşamada biz mutlaka yetkili kurullarımızı toplayacağız" dedi.  

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...