Tgrt Haber

Kılca, 5 yılda yaptıklarını anlattı: Kıvançla bahsedebiliriz

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Mart 2024 00:15 - Güncelleme : 08 Mart 2024 00:26
Kılca, 5 yılda yaptıklarını anlattı: Kıvançla bahsedebiliriz

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Alnımızın Akıyla Karatay Aşkıyla 5 Yıl” temasıyla 5 yıl değerlendirme programı düzenledi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Celaleddin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi’ndeki “Alnımızın Akıyla Karatay Aşkıyla 5 Yıl” programında, belediye olarak geride kalan 5 yılda gerçekleştirdikleri çalışmalarını anlattı.

Konya’nın merkez Karatay​ İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi tarafından ilçeye 5 yılda kazandırılan eserlerini ve hizmetlerini “Alnımızın Akıyla Karatay Aşkıyla 5 Yıl” temasıyla gerçekleştirilen programda kamuoyuyla paylaştı.

Başkan Hasan Kılca sunumunun başında, “Karatayımızdaki görev süremizde 5 yılı geride bıraktık. Geçmişle gelecek arasında bir köprü vazifesi görecek nitelikte proje ve yatırımlar yaparak tüm vatandaşlarımız için daha güzel bir yaşamın temellerini sağlamlaştırdık. Şükürler olsun ki bugün geldiğimiz noktada, yüzünü Türkiye Yüzyılı’nın en yüksek burçlarına dönmüş, her alanda gelişen bir Karatay’dan kıvançla bahsedebiliriz” ifadelerini kullandı.

"GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ OLUŞTURACAK ŞEHİRLERİN DE GÜÇLÜ OLMASI GEREKİYOR"

AK PartiKonya​ İl Başkanı Hasan Angı ise, “Şehrimiz büyüyor. Belediye başkanlarımız; şehrimiz ve ilçelerimizin güzelleşmesi ve gelişmesi için çabalıyorlar. 31 Mart Yerel Seçimleriyle birlikte artık yeni bir süreç başlıyor. Güçlü Türkiye’yi oluşturacak şehirlerin de güçlü olması gerekiyor. Türkiye Yüzyılı’nı oluşturacak tüm il ve ilçelerin ehil ellerle yönetilmesi gerekiyor. El birliğiyle yürüttüğümüz bu çalışmalarla da buna hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bu önemli, verimli hizmetleri, proje ve çalışmaları dolayısıyla Karatay Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de Karatay’ımızla birlikte 31 ilçede Cumhur İttifakımızın başarılı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Kılca, 5 yılda yaptıklarını anlattı: Kıvançla bahsedebiliriz - 1. Resim

"BAMBAŞKA BİR KARATAY İNŞA EDİLİYOR"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, Karatay’ın çok önemli hizmetlere kavuştuğunu ifade ederek, "Hepimizin gönlünü açan güzel bir sunum oldu. Başkanımız Hasan Kılca’ya teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bizi diğer parti belediyelerinden farklı kılan aslında bugün burada da izlediğimiz gibi vatandaşlara sunulan hizmetlerdir. Hasan Başkanımızın belirttiği gibi Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyemiz, hükümetimizin desteği ve hep birlikte bambaşka bir Karatay inşa ediliyor. İnşallah yeni dönemde kalfalık dönemimizde çok daha önemli işler yapacağımıza inanıyorum. Karatay’da o kadar güzel parklar, spor salonları sosyal tesisler yapılmış ki hepsine ayrı ayrı bir program yapılabilir. Emeklerinden dolayı Karatay ilçemize yaptığı katkılardan dolayı birlikte çalışmaktan çok mutlu olduğum değerli Belediye Başkanımız Hasan Kılca’ya ve ekibine çok teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde aldığımız güvenle tekrar Karatay için Konya için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...