Tgrt Haber

CHP'de değişim isteyene tasfiye: Kılıçdaroğlu, Aytuğ Atıcı'yı görevden aldı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
04 Temmuz 2023 11:15 - Güncelleme : 04 Temmuz 2023 14:36
CHP'de değişim isteyene tasfiye: Kılıçdaroğlu, Aytuğ Atıcı'yı görevden aldı

Değişim çağrılarının yankılandığı CHP'nin yönetim kademesinde peş peşe değişiklikler yaşanıyor. Kılıçdaroğlu'na yakın isimlerden Engin Özkoç'un yönetime geri dönerken, değişim isteyen isimlerden Aytuğ Atıcı ise görevden alındı.

Seçimlerin ardından başlayan değişim hareketine karşı direnen CHP​ Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti içinde çeşitli atamalar yaptı. Kendisine yakın isimlerden Engin Özkoç'u Parti Örgütü ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı görevine getiren Kılıçdaroğlu, değişim talep eden CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı'nın ise görevine son verdi.

ATICI GÖREVDEN ALINDI

Seçim yenilgisinden sonra "Aldığımız yenilgi ağır bir yenilgidir. Bunu derhal kabul etmemiz gerekir" diyerek Kılıçdaroğlu'nu eleştiren isimlerden biri olan Aytuğ Atıcı, parti içi eğitim sorumluluğu görevinden alındı. Atıcı'ya Kılıçdaroğlu imzasıyla gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi: 

"Sayın Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Sayın Hocam. CHP Genel Başkanlığı nezdinde parti içi eğitim sorumlusu sıfatıyla görevlendirmeniz 3 Temmuz 2023 tarihi itibariyle sonlanmış bulunmaktadır. Yürütmüş olduğunuz görev esnasında yaptığınız çalışmalar ve değerli katkılar için teşekkür eder, bundan böyle de partimiz, ülkemiz ve halkımız yararına sürdüreceğinize inandığım gayretlerinizle başarılar dilerim."

Atıcı, seçimlerden sonra yaptığı "Oylar çalınmadı, biz yenildik" açıklamasıyla dikkati çekmişti.

CHP'de değişim isteyene tasfiye: Kılıçdaroğlu, Aytuğ Atıcı'yı görevden aldı

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...