Tgrt Haber

CHP lideri Kılıçdaroğlu Elazığlılara bakanlık vaadinden bulundu!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
20 Eylül 2022 11:42 - Güncelleme : 20 Eylül 2022 11:47
CHP lideri Kılıçdaroğlu Elazığlılara bakanlık vaadinden bulundu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ’da çeşitli temaslarda bulundu. Katıldığı yerel bir televizyon kanalında gündeme ilişkin değerlendirmede bulunan Kılıçdaroğlu, Elazığlılara bakanlık verme vaadinde bulundu. 

Türkiyeseçimlere hazırlanıyor. 2023 yılının haziran ayında yapılacak olan seçimlere 9 aydan kısa süre kaldı. Liderler sahaya inerek bölge bölge gezerek vatandaşlar ile buluşarak seçim vaatlerini anlatıyor. Cumhurbaşkanlığı adaylığını istediği kulislerde yüksek sesle konuşulan CHP​ lideri Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Kılıçdaroğlu’nun son durağı ise Elazığoldu.

ELAZIĞLILARA BAKANLIK VAADİ!

Elazığ’da bir yerel televizyonun ortak yayınına konuk olan Kılıçdaroğlu gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken bakanlık vaadi ile ilgili ilginç bir çıkışta bulundu. Daha önce CHP’li bazı isimlerinHDP’ye bakanlık verebileceği sözleri sonrasında bu sefer Kılıçdaroğlu Elazığlılara bakanlık vereceği çıkışında bulundu.

“20 SENEDİR ELAZIĞLI BAKAN YOK”

Kılıçdaroğlu iktidar olmaları halinde kabinede Elazığlı birine bakanlık vereceğini söyledi. Elazığ’dan AK Parti’ye çok destek çıktığı buna rağmen 20 senedir bakanlık verilmediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Allah nasip ederse iktidar olacağız, Elazığlı bir bakan da olacak.” ifadelerini kullandı.

“CUMHURBAŞKANI ADAYI SÜRPRİZ OLMAYACAK”

Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu partililerin her genel başkanını cumhurbaşkanı olarak görmek istemelerinin normal olduğunu ancak 6 lider akıllı bir politika ile çözüm bulacağını söyledi. Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayının sürpriz bir isim olamayacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...